Diskretan37
Active member
Naša jePišu tamo na stranici da je naša. Jel je ili nije? S obzirom da pišeš o njoj na temi Brazilke, latine, strankinje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naša jePišu tamo na stranici da je naša. Jel je ili nije? S obzirom da pišeš o njoj na temi Brazilke, latine, strankinje...
Jel postoji tema hrvatice u HRPišu tamo na stranici da je naša. Jel je ili nije? S obzirom da pišeš o njoj na temi Brazilke, latine, strankinje...
Može biti EGE općenito, eventualno Zagreb, koji sam ima dvije teme. Pitam jer se tamo nacionalnosti ionako stavljaju kako kome paše. Čudno mi je jer "naša" bez problema pokazuje lice i fotke su profi. Vidjet ćemo koliko će dugo opstati...Jel postoji tema hrvatice u HR
Prvi put kada idem na neku neprovjerenu, idem na pola sata samo(100e), ako valja sljedeci put idem na sat. Neke "nepoznate" sto sam otkrivao, uglavnom sam isao kasnije, cesto i nakon 22h ili ponoci. Ali kod nekih sto sam bio vise puta, primijetio sam da je bolje ici ranije, to da.svega ima, no ja sam nekako uhvatio neke pravilnosti...ne idem nikada kod kurvi, a pogotovo prvi puta kod nepoznate, iza 17-18 sati. Naravno, ukoliko netko može samo navečer, jebi ga...odem ponekad u neki laufhaus u Austriji, tmao je ista priča, tijekom jutra, prijepodneva nema nikoga, ako dođeš kasno poslijepodne i navečer, sudaraš se sa raznim tipovima po hodnicima...ne kaže se uzalud da je jutro pametnije od večeri![]()
![]()
![]()
je, i ja idem prvi puta na pola sata, manja je šteta ako nekaj nije kak si ja zamislim.. Laufhaus je dobar jer nema ovih tenzija tipa hoće li mi odgovoriti kada dođem pred vrata, čekanja i slično...mada sam primjetio da su fotografije dosta retuširane, no zato se možeš okrenuti na petama i pokucati na druga vrata...kada bolje razmislim, da živim u Austriji bankrotirao bih najvjerojatnije.Prvi put kada idem na neku neprovjerenu, idem na pola sata samo(100e), ako valja sljedeci put idem na sat. Neke "nepoznate" sto sam otkrivao, uglavnom sam isao kasnije, cesto i nakon 22h ili ponoci. Ali kod nekih sto sam bio vise puta, primijetio sam da je bolje ici ranije, to da.
Bio sam i ja u Austriji, laufhaus i FKK i uglavnom bio zadovoljan, bez obzira kada sam isao. Neke po laufhausima i fkk klubovima krenu kasnije raditi pa je i izbor dosta bolji ako malo kasnije odes.
Baš niti jedna, ti ono da svim kurvama baš pričao i uvijek vam tema bili Azijati? I ti joj ono vjeruješ? Tješi se, ako ti je bed ljubiti je nakon što joj čvalje poprskao indijac ili nepalac, ili ako ti je bed lizati je nakon što joj pičku poprskao Bolt/Wolt dostavljač. Činjenica je da im je bitan novac, a svejedno im je tko plati. Južnoamerikanke više vole tamnije nego blijede, nema tamo rasizma, a nema ni opasnosti da je policajac.ha ne znam, ove iskusne možda imaju neku intuiciju, možda si dijele te slike međusobno, kaj ja znam...da, u pravu si, jedan od razloga su i ovi naši gastarbajteri iz Azije, njih niti jedna ne voli...
gle, da to kaže jedna ili dvije, tu i tamo, ajde, no to govore sve i to bez da ih išta čovjek pita...nadalje, isto to mi govore i po austrijskim laufhausima, samo što tamo nisu nepalci i indijci problem nego afganistanci, pakistanci i arapi općenito...zašto, mogu samo pretpostaviti. A oko tvojeg narativa, svi mi koji svjesno idemo znamo što radimo, znamo da je prije sat ili dva neki drugi kurac bio tu i sa time smo se pomirli...kako meni, tako i nekome tko dođe iza mene. Ukoliko tebi to smeta, kaj onda radiš tu?Baš niti jedna, ti ono da svim kurvama baš pričao i uvijek vam tema bili Azijati? I ti joj ono vjeruješ? Tješi se, ako ti je bed ljubiti je nakon što joj čvalje poprskao indijac ili nepalac, ili ako ti je bed lizati je nakon što joj pičku poprskao Bolt/Wolt dostavljač. Činjenica je da im je bitan novac, a svejedno im je tko plati. Južnoamerikanke više vole tamnije nego blijede, nema tamo rasizma, a nema ni opasnosti da je policajac.
Ti baš nemaš pojma u životu? Ajde neka...Južnoamerikanke više vole tamnije nego blijede, nema tamo rasizma, a nema ni opasnosti da je policajac.
Šta imaju kurve koji kurac pričati nešto što ih uopće ne pitaš. Lažu 100%. Zato su kurve. Južnoamerikankama je to potpuno svejedno, garantiram. Pričala je meni jedna europljanka kako ne bi nikad mogla s crncima, a poslije godinu dana kaže ne može s nikim osim s crncima, nakon što sam ju sreo kako voza crnu bebu. Daleko od toga da sam redoviti posjetitelj kurvi, po malo pratim a odem vrlo vrlo rijetko. Ako baš moram. Nije mi to "sport" nego eto više nužda ako nema drugog izlaza. Sve drugo što nije kurva je puno bolje, bez obzira na izgled. Kurve su baš zadnja opcija.gle, da to kaže jedna ili dvije, tu i tamo, ajde, no to govore sve i to bez da ih išta čovjek pita...nadalje, isto to mi govore i po austrijskim laufhausima, samo što tamo nisu nepalci i indijci problem nego afganistanci, pakistanci i arapi općenito...zašto, mogu samo pretpostaviti. A oko tvojeg narativa, svi mi koji svjesno idemo znamo što radimo, znamo da je prije sat ili dva neki drugi kurac bio tu i sa time smo se pomirli...kako meni, tako i nekome tko dođe iza mene. Ukoliko tebi to smeta, kaj onda radiš tu?
sve što netko kaže možeš proglasiti za laž, no zato postoje uzorci, statistike, testne grupe i slično. Dugo sam u ovom sportu, a imam i godina, naučio sam čitati između redaka, povezivati iz konteksta,čuti suptilne promjene glasa kada netko laže. Također, nisu niti one toliko inteligentne niti povezane pa da izmisle takvu elaboriranu laž samo da bi se mi osjećali bolje, na kraju krajeva na temelju čega bi one zaključile da ja neću ići kod nje ukoliko prima i te gastarbajtere. Ja idem redovito i to svi tu na forumu mogu vidjeti, najviše zato jer dobijem ono što trebam uz minimalni gubitak vremena, a vjerojatno i novaca. Da sam mlađ i i bez obaveza, naravno da bih pokušavao zbariti neku vani u klubu ili birtiji, ali nisam i nemam za to vremena.Šta imaju kurve koji kurac pričati nešto što ih uopće ne pitaš. Lažu 100%. Zato su kurve. Južnoamerikankama je to potpuno svejedno, garantiram. Pričala je meni jedna europljanka kako ne bi nikad mogla s crncima, a poslije godinu dana kaže ne može s nikim osim s crncima, nakon što sam ju sreo kako voza crnu bebu. Daleko od toga da sam redoviti posjetitelj kurvi, po malo pratim a odem vrlo vrlo rijetko. Ako baš moram. Nije mi to "sport" nego eto više nužda ako nema drugog izlaza. Sve drugo što nije kurva je puno bolje, bez obzira na izgled. Kurve su baš zadnja opcija.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|