BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Dogovorim sinoc oko 23 h sa ovom, sreca da tako kasno ima parkinga u centru,dodjem pred vrata ,otvara debeli pristavi gnom (uzas), ali majstor je odlucio sexat po svaku cijenu,okret pred vratima, jos se gnom ljuti sto sam otisao, dogovorim sa drugom kod petrove crkve, dodjem na adresu, na cosku je kafic i dvojica sjede uz staklo i cekaju, jedan stoji pred vratima sa mobitelom i ulazi u zgradu, (tu ih je vjerovatno vise) meni javlja da cekam 5 min, javljam se nakon 5 min, dolazi odgovor ,cekaj5 min sa dva usklicnika,,okrenem se i odem,tako da ,suha kurca ,pravac dubrava,,,inace cesto idem u lisabon, svaki puta se pocastim, tamo je puno brazilki, jeftinije su , ja uvijek dogovorim manekenski tip,da nisu debele i guzaste, ovdje dolazi zadnji olos, a sad su pocele i brazilke stavljat lazne slike
Sad će ti predstavnici kurvi i lokalne EGE logistike reći da si sam kriv i da si trebao ići na neku provjerenu, na neku koja je gažena na HR tržištu zadnje 2 godine.

"ovdje dolazi zadnji olos" s ovim se u potpunosti slažem 👏

kao što je već napisano slike su njezine, samo u živo djeluje mlađe, godina bi magla imati tu negdje kako i piše, možda koju više ako uzmemo u obzir količinu tetovaža, ali je definitivno jako mlada, najmlađa na koju sam naletio u ovom sportu
ako izuzmem sve detalje koja si je dodala (pierceve, tetovaže, ožiljke...) meni je tijelo 10/10
sukladno godinama je i usluga
bj je bez, ali mlako
u sexu je ok, možeš nabijati kolko hoćeš čak te i potiče da ideš brže, jače, dublje... cijelo vrijeme gleda u oči ovim pogledom kao i na slikama što i nije baš napeto. izbjegava biti gore jer je sva izmorena od količine posla, a iz tog razloga vjerojatno ne štedi ni lubrikant
higijena - u rangu prosječne latine, stan nije u kaosu, ali vlažne maramice prije, ako hoćeš tuširanje vjerojatno nećeš dobiti čisti ručnik, barem ja nisam
komunikacija u skladu s godinama, ona pita nešto radi reda, odgovori radi reda, koristi mobitel za vrijeme susreta, možda je i moja krivica, ali nisam ni imao volje za neku priču, vjerojatno ne bi dobio iskrene odgovore na pitanja koja su me zanimala pa se nisam ni trudio
reko bi da se troši kolko može, mislim da nije ni do love ni užitka u sexu + svi ti detalji na njoj mi se čine kao da sve to radi da to može nekome nabiti nos, dokazati nešto, šta ja znam

na kraju uopće ne znam što bi mislio o svemu, to što je mlada + tijelo mi je vrh, ali kad si malo razmisliš o njoj u tim godinama u ovom sportu sa svim tim dodacima na njoj, malo mi je sjebano

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh