Dali je stvarno ta cura? Bio tko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam koji bi inače bio smisao ovog posta o nekoj random kurvi koja više nije tu i njenim obrazovnim željama i "šta želi postat"Ne pravi se pametan momčino, ne stoji ti
Nije tebi dobro sinkoNe znam koji bi inače bio smisao ovog posta o nekoj random kurvi koja više nije tu i njenim obrazovnim željama i "šta želi postat"?!?!? Inače uobičajeni small talk koji kurca ne znači. Svaka skuplja za obrazovanje, obitelj, business i slična sranja. Neće niti jedna reći da skuplja za pimpa i drogu. Moraju nešto kenjati u pauzi. Plus u četvrtak si tražio muškarca da ti popuši kurac. Tako da mi je ovo bilo jedino logično pitanje.
Ti si ok, ti barem otvoreno tražiš muškarca da ti popuši kurac i otvoreno kažeš kako voliš kad ljubiš kurvu kojoj je kolega prije tebe išpricao čvalje. Mnogi drugi isto ljube kurve čija su usta puna sperme i ližu pičku koja je išpricana spermom ali tvrde da je kurva samo uzbuđena zbog njih ili kažu kako im je svejedno što je primila kilometre kurca. Takvi skrivaju svoje homo sklonosti.Nije tebi dobro sinko
Ne izmisljajTi si ok, ti barem otvoreno tražiš muškarca da ti popuši kurac i otvoreno kažeš kako voliš kad ljubiš kurvu kojoj je kolega prije tebe išpricao čvalje. Mnogi drugi isto ljube kurve čija su usta puna sperme i ližu pičku koja je išpricana spermom ali tvrde da je kurva samo uzbuđena zbog njih ili kažu kako im je svejedno što je primila kilometre kurca. Takvi skrivaju svoje homo sklonosti.
Ne znam što se ljutiš sada, ovo je anoniman forum i dok su odrasle osobe u pitanju sve je ok. Barem si iskren za razliku od ovih drugih kojima je svejedno što jebu tuku koja je primila kilometre kurca i još se hvale time kao nekim postignućemNe izmisljaj
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|