Recenzija susreta sa Clarisom od prije koji tjedan.
Brzi odgovori na poruke, bez zajebancije. Tarifa je 100/20m, 130/30m, 150/45m, 200/1h.
Uključeno "light kisses", oral bez ako si uredan, 69, deep throat, ševa i masaža.
Cura sa slika. Ima 24 godine, proporcije su kao što je deklarirano na oglasima. Uredan stan na Knežiji u kojem je sa cimericom.
Dočekala me onako nonšalantno odjevena u nekoj majčici i donjem dijelu pidžame. Ono, nula efforta lol. Curka kao takva je meni bila super simpatična i slatka.
Onak, doslovno bih na spoj s njom otišao da mogu. Uzeo 45 min, preko poruka sam tražio GFE. Može se s njom sporazumijevati na engleskom, koji joj je na razini malo višoj od srednje žalosti.
Nakon tuširanja (na kojem inzistira ako hoćeš oral bez), kreće akcija. Malo ugodno razgovaramo uz maženje. Mala voli imati kontrolu, što mi je bilo nekako simpatično. Dira me i navodi kako i gdje da nju mazim. Krenem ju ljubiti i pokušam joj uvaliti jezik - ne može. Kao to ne dozvoljava nikome. Meni je ljubljenje fetiš i to sam inicijalno tražio i osoba s druge strane mi je rekla da je to ok, ali sad kad sam malo bolje pogledao poruke kasnije i što je included, vidio sam ovaj kurčev "light kisses", pa ajde dobro. Moglo bi se reći moja greška, no razočaralo me to poprilično. Nastavljamo sa predigrom, koja mi je stvarno bila super. Onak, isprepletena tijela, krenem joj maziti pičkicu, ona se namjesti da joj izdrkam (ovo će biti važno kasnije), mala uživa.
Polako se prebacuje na oral. Pušenje je osrednje, a od deep throata ni d. Nisam baš osjetljiv dolje i treba mi malo agresivniji poticaj, a ovo mi je bilo prenježno. Ocjena 5/10. Stavlja kondom i krene me jahati.
Radi to poprilično sporo, ne nabija se, reklo bi se rad kukovima 3/10. Tad već počinjem biti u problemu, jer mi treba kontinuiran ritam da zadržim erekciju. Pokušam joj to objasniti, ali jbga ona ne kuži kurca šta joj govorim. Tu sam već vidio da će rođo pasti. Na kraju nisam ni svršio. A zavukla mi se pod kožu i onda tako ispadne. :-(
To malo vremena što mi je bilo ostalo, masirala me po leđima. Na kraju tuširanje i doma, gdje sam si sam izdrkao.
Na kraju dana, izdrkao sam i njoj i sebi, te sam to platio. What am I bros? :-(
THE END