BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Samo cekam neku tvoju preporuku kaj da idem jebat, ali preporuku iz tvog iskustva, a ne sto je netko drugio za nekog treceg napisao da je bio kod neke cetvrte trebe
Evo ti moj Hvaranine recenzija. Sinoć predvečer šetajuć se kod Trešnjevačkog placa sretnem jednu moju vrlo dragu poznanicu. Podaci poznati Bukefall-u i meni. I maše ona meni iz auta, a ja u teškoj depr, bunovan klipšem i mislim se jel ovo ona i vidim da je i odma joj oduševljen ruku pružam kroz prozor auta, tepam joj njen nadimak i kažem joj sori bio sam jako zauzet nisam mogao doći zadnje vrijem, pričat ćemo vrlo skoro kad se vidimo, razmjenjujemo poljupce i nježnosti i ona odlazi, a ja nastavljam svojim putem. Aj se ti pohvali takvom recenzijom.

Ma bjaž :ROFLMAO: tebi ne pišem nikakve recenzije, drži se barbi
Sad si me posramio.
Vrijedi li sta ta poznanica? Ima li oglas? Koliko cepa pol sata/sat? Ima sisu ili nema? Pusi sa ili bez? Prostor je uredan? Jebe se ko stuka ili drvena Marija?
Vrijedi, dođe ti ko stara frendica, ima u plavom, sitno za svaki džep, baš i nema, bez, uredan ali stariji, između nešto - kao stara frendica nemoj jako udarat i nema u usta.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh