Uspio se dogovoriti s Dani:
Malo me iznenadilo koliko je detaljan opis usluge i očekivanja dala. Kako ona kaže, doslovno se trudila složiti svojevrsni ugovor. Mogu reći do se totalno drži toga i nema neugodnih iznenađenja. Meni je to zapravo skroz ok, jer nema nikakve zajebancije. Lijepo te pita prihvaćaš li njene uvjete, jer nema nekog krivudanja.
Da ne copy/paste-am sad "ugovor", možete joj i sami poslat poruku, ali na njenom profilu isto ima fakat detaljan opis. Ukratko, ovo je usluga: maženje, masaža s obje strane tijela, nakon čega slijedi polagana tranzicija u akciju, počevši s oralom. Ona je onako nježna i ide svojim ritmom. Ako hoćete onako divljački izjebati neku, onda Dani definitivno nije za vas.
Dobro priča engleski i meni je pravo osvježenje kad se ne moram sporazumijevat rukama i poluartikuliranim glasanjem. Ja sam se osjećao s njom baš ugodno i frendovski. Kao da si sa nekom frendicom, samo ste goli. Možda će većini zvučati nebitno, ali žena stvarno zna masirati i zapravo je poprilično jaka. Došao sam strgan i bolan zbog prijašnjeg posjeta teretani i njena masaža mi je fakat sjela. Čak razmišljam da idući put odem samo na masažu.
Mislim da se naradila tih sat vremena što sam uzeo, tako da ju totalno razumijem što ne može primati više od 2-3 klijenta dnevno.
Ako hoćete MILF žensku, koja odlično masira, nježna je u akciji i ugodna za razgovor, onda mogu Dani preporučiti.