BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

...umjerenost donosi sreću! Tako i tu! Nitko nam ne kaže da moramo 3-4 puta u mj. kod seks-radnice. Mora svako za sebe naći odgovor, koliko puta mu treba ili ne. U glavnom: ne pretjerivati!
Držim da možeš ići i 30 puta mjesečno ,(a da to ne ostavi neki trag na tebi kako kaže kolega), ako radiš samo Classic, sve sa zaštitom, bez lizanja, čvaljenja, i nekih opačina. Ili onaj što se hvali da ga shemale-ovi trpaju u pakšu.

Držim da možeš ići i 30 puta mjesečno ,(a da to ne ostavi neki trag na tebi kako kaže kolega), ako radiš samo Classic, sve sa zaštitom, bez lizanja, čvaljenja, i nekih opačina. Ili onaj što se hvali da ga shemale-ovi trpaju u pakšu.
Zbog toga sam se i malo zamislio oko svega ovoga. Jebu likovi trandže i one njih bez kondoma i onda idu kod cura kod kojih strejt likovi idu. Naravno da koristiš uvijek kondom ali opet, gadno i pomislit da ideš iza nekog takvog pa i sa omotom na kurcu

Ne znam gdje si iščitao išta o potlačenoj ženi.
Ovdje nisam govorio o prisilnoj prostituciji, nego o ženama koje su imale raznih izbora u životu, a odabrale su izbor brzog i naoko lakog dolaska do dobre love putem rasprodaje svoga tijela i vremena. Što se tiče mogu li dokazati, ne moram jer imaš brdo ozbiljnih istraživanja i razgovora sa ženama koje se bave ili su se bavile sa tim poslom, psiholozima koji su imali posla sa njima, jednostavno je doći do njih putem Googla. Rezultati po psihu žena koji taj posao ostavlja na njima su devastirajući, naravno da ima iznimaka i da nisu sve radnice tome sklone. Razlika u shvaćanju sexa između polova su ogromne.
Pitao sam ChatGPT da se ne zamaram previše, i kao što sam očekivao, većina tih psiholoških problema od kojih pate prostitutke su ih pratile još od početka bavljenja poslom, zbog čega najvjerojatnije i jesu u njemu. Drugim riječima: korelacija nije isto što i uzročnost te se mentalno "oštećene" žene bave prostitucijom jer se su bile prelude za dugoročno zapošljavanje.

Ne znam gdje si iščitao išta o potlačenoj ženi.
Ovdje nisam govorio o prisilnoj prostituciji, nego o ženama koje su imale raznih izbora u životu, a odabrale su izbor brzog i naoko lakog dolaska do dobre love putem rasprodaje svoga tijela i vremena. Što se tiče mogu li dokazati, ne moram jer imaš brdo ozbiljnih istraživanja i razgovora sa ženama koje se bave ili su se bavile sa tim poslom, psiholozima koji su imali posla sa njima, jednostavno je doći do njih putem Googla. Rezultati po psihu žena koji taj posao ostavlja na njima su devastirajući, naravno da ima iznimaka i da nisu sve radnice tome sklone. Razlika u shvaćanju sexa između polova su ogromne.
To definitivno nije posao kao svaki drugi.
Znači treba ga pažljivo dozirati i izaći na vrijeme iz njega posebice ako vidiš da ti utječe na psihu.

Mada naravno žene se međusobno razlikuju po pristupu tom poslu i po psihi. Neke to mogu dugo raditi bez ikakvih posljedica po sebe, a neke naravno ne.

Ekipa, opet s počeli s psihologiziranjem, iako s velikom većinom sam i sam suglasan. Nema te koja može biti više normalna nakon nekoliko godina takve djelatnosti. Ne bih u detalje jer nije sad stvar ni u sažaljenju ni u nekoj posebno velikoj tajni. I sklopka u glavi ima rok trajanja i s vremenom i ona i svi osigurači pregore, a glavu se ne može promijenit kao što se može osigurač.
Nego, sad će vam doći veliki jebači kurvi da vam objasne da ste simpovi i pičkopaćenici. Valjda ih još nema jer rokaju negdje po apartmanima i već se pitam di su zaglavili.
Tu su dva posve suprotstavljena gledista. Jedan stav imaju playboi i prika frane, a drugi libertiner I bestiya. Istina je negdje u sredini, znaci nitko nije u potpunosti u pravu ni u krivu. U ovom poslu i sportu nista nije jednostavno. Ima zena koje vole ovaj posao I uzivaju, a ima onih koje to rade preko one stvari ili su pukle.

Moj razlog odlaska na kurve je bio vise zbog fetisha nego sad da jebem samo da jebem ali kazem moja procjena nakon evo godinu dana je da nisam nikad ni trebao probavati. Svi ti odnosi su na razini koje ne priliče ni jednom normalnom ljudskom biću (ukljucujem i sebe naravno)

Ne vjerujem da su te zenske normalne nakon takvih odnosa sve to ostane zapisano, na kraju krajeva kad pogledas bilo koju zensku koju ekipa gazi od kurca doslovno joj po ocima i tom osusenom licu vidis da je u glavi prebačena sklopka. Ok pare i to sve, iskreno jebes to. Neka se jebe za 50e neka za 1000e a ti vidi u kojoj si ti kategoriji, jel ti se “isplati” ili ne i kolko ona zgrče love. Nemas tu free pass u ovom poslu. Svi zajedno se jebemo dok propadamo u svakom smislu te riječi.

Ja sam izgorio na tome u kratko vrijeme jer nemas granicu u tim glupostima. Nema ništa čestito u tome svemu. Koliko god neko bio manje ili vise seksualno “jadan” ovdje se samo baca u bunar. Pričam o kurvama kako su otisle u kurac al isto to mislim i za sebe. Ovo dođe ko neka vrsta droge od koje se trebas liječiti tako da ko god se pokusava opravdat mislim da sam sebe laže i pravi žrtvom na razno razne načine. Svi mi ovdje imamo neke dublje probleme koje rješavamo na ovaj nacin…

Kolko se vidi na kurvama tolko se vidi i na nama. Ja sam se odjebo od ovoga, podijelio sam kontakte koje sam imao, napisao sam dvije tri recenzije, svoju forumsku duznost sam odradio, rekao sto mislim, sad tocno ili ne tocno, jebiga saznat cemo.. tko god je pitao detalje u dm rekao sam iskreno. Ja sam zakljucio da ovakva vrsta odnosa nije zdrava kratkotrajno a kamoli tek dugorocno, imas samo minuse u svome tome i ovaj plus koji dobijes ti se pretvori u minus kolko ti prisjednu sve druge negativne stvari koje samo prikrivas i koliko god ti u tom trenutku kad je jebes bilo top na kraju u realnosti nije. Sad da li to želimo priznati ili ne, jebiga svako vodi svoje borbe. To je to od mene. Čuvajte glavu. Ja sam offline

Lp
Izvrsno rečeno. Odlazak kurvi u krajnosti kad pritisak postane neizdrživ, a nikakav sport i normalizacija toga. Jer samo toneš dublje. Kurve su glumice i kako vam odglume stenjanje i svršavanje, odglume vam s druge strane i svoje patetične priče. Ne vjerujte ni jedno ni drugo, jer kurve lažu po defaultu, zato su kurve. Platio si predstavu, to i dobiješ. Nisu slučajno odabrale taj zanat niti ih je pimp slučajno regrutirao. Brinite o svom tjelesnom i mentalnom zdravlju, a ne kurvinom. Žalite sebe, a ne njih. One su uvijek u boljem položaju od vas. Ne donose one vama novac bez poreza poklone, hranu, piće, nego vi njima. Vidim da su se pojedini pacijenti i simpovi počeli ljutiti jer eto "biseksualci i pederi idu kod kurvi i šire bolesti". Valjda su trebali znati da se kurve po definiciji jebu sa svima. Ne rade health check ni na sebi a kamoli klijentima, niti pitaju klijente za seksualnu orjentaciju niti s kim se jebu. Neki čak govore o normalnim odnosima sa kurvama bez ovoga ili onoga, što je pokušaj normalizacije odlaska kurvama. Ako eto ne ližeš i ne ljubiš se i koristiš kondom koji tu i tamo pukne onda si dobar standardni korisnik za pohvalu u onome što oni zovu "sport". Smiješno i jadno istovremeno. Ovi drugi su nestandardni i oni bi im zabranili ići kurvama. Kao da to nije stvar kurve i klijenta, nego bi se eto simpovi kao treća strana umiješali i držali svijeće pazeći da opet ne pukne kondom i da se sve radi po njihovoj zamišljenoj proceduri. Jer su u njihovoj glavi kurve logične i inteligentne i brinu o svom zdravlju i idu redovito na preglede jer je to dobro za njihov posao. Jadni simpovi, leteći majmunčići kurvi, uvijek će ustrajati na svojoj verziji stvarnosti. U tim verzijama je kurva uvijek "još ljepša nego na slici", pametna i oni se malo i zaljube pa bi im malo propisali s kim se smiju jebati, a s kim ne.

Bio kod Danielle (ima 3 profila s različitim kombinacijama imena), ponukan starijim preporukama kolega iz Osijeka i Zadra. Slike i videi su realni, žena izgleda super za svoje godine (40+). Lokacija blizu Draškovićeve. Cijena 200/1h, uključen GFE; maženje, ljubljenje, pušenje bez gumice i sve poze, gdje se trudi, nije baš za jako nabijanje ali ono što je najbolje, kvalitetno te izmasira ako želiš, ne tracka kao druge već te odradi tako da na kraju poželiš drugi puta doći samo na masažu (koja naravno uključuje i sve "bitne" dijelove, hehe. Vrlo nježna, prisna i vrlo dobar engleski. Sve u svemu preporuka, bolja od mnogih mlađih cura. Izgleda da smo joj se dopali, ostati će malo duže u ZG.

Evo da se nadovezem na pricu npr. Pricam sa ovom brazilkom luanom i isto kaze da ima vizu na 3 mjeseca i nemas ti tu velike priče, dok si tu mijenjas gradove kad posao malo zastane zarotiras grad i tjt

Pa da je ovdje stalno nebi ni otiso ovako je kao tu pa nije pa si mislis aj dok je tu da je izjebes i eto da te uzme 3-4 puta na foru u kojih par mjeseci njoj dobro i to pomnozi sa ostalim koji oce ubost i eto ti biznis.

Al iskreno svaka cast, to sto one rade je fakat ruzno. Zamisli sjedis tamo u onom stanu ko u zatvoru i samo ulaze likovi svakakvi da te izjebu… bas kad sjednes razmislis i onda kad vidim da jadna oce pricat samnom, nema s kim ni pricat normalno bas mi nekad bude ne cak žao nego ono koji kurac radis doslovno joj se vidi u licu i ocima da je preslo preko nje kurčina i kurčina.. jedan od mnogih razloga zasto prestajem, izuzevsi luanu jer sam je rezervirao mjesec i nesto unaprijed pa da hrvati ne ispadnu picke da se ne drzimo dogovora, reko ajde primit cu metak al sam joj naplatio to k

Pozdrav ekipa!
Želim javit da ne gubite vrijeme na ovu curu jer traži se unaprijed plaćanje na račun. Cura je jako nepristojna u porukama i jedno sat vremena se svađala u porukama da se pola iznosa plati karticom a pola pri susretu. Nemojte nasjedat na ove prevare.
Putovao sam do Makarske da bi otišao do ove djevojke i izgubio svoje dragocjeno vrijeme, sad je u Trogiru...nadam se da sam mnogima pomogao da ne gube svoje vrijeme i novac jer riječ je o prevari.

Može prijevod malo, šta su simpovi, GFE i slični akronimi?
Simpovi, to ti je personalizirana noćna mora majstora kurvarluka s foruma, oni sebe vide u ulozi koju odbijaju s indignacijom jer ih iz nekog razloga to proganja. I onda idu po svijetu i optužuju sve druge oko sebe da su simpovi, odnosno ono čega se oni užasavaju. To je nešto kao latentni homoseksualizim i postoji najvećim dijelom u glavama dotičnih. Vjerojatno su to traume koje potječu iz djetinjstva, kad se neka curica u vrtiću nije htjela igrati s njima pa ih je to pogodilo u narcisoidnu prirodu.
A GFE (girlfriend experience) to ti je vrsta usluge, eskort djevojka glumi da ti je djevojka odnosno cura. Mi normalni koji to plaćamo znamo da je ta usluga samo iluzija, a ovi prethodno navedeni proživljavaju to u noćnim morama.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh