BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

...umjerenost donosi sreću! Tako i tu! Nitko nam ne kaže da moramo 3-4 puta u mj. kod seks-radnice. Mora svako za sebe naći odgovor, koliko puta mu treba ili ne. U glavnom: ne pretjerivati!
Držim da možeš ići i 30 puta mjesečno ,(a da to ne ostavi neki trag na tebi kako kaže kolega), ako radiš samo Classic, sve sa zaštitom, bez lizanja, čvaljenja, i nekih opačina. Ili onaj što se hvali da ga shemale-ovi trpaju u pakšu.

Držim da možeš ići i 30 puta mjesečno ,(a da to ne ostavi neki trag na tebi kako kaže kolega), ako radiš samo Classic, sve sa zaštitom, bez lizanja, čvaljenja, i nekih opačina. Ili onaj što se hvali da ga shemale-ovi trpaju u pakšu.
Zbog toga sam se i malo zamislio oko svega ovoga. Jebu likovi trandže i one njih bez kondoma i onda idu kod cura kod kojih strejt likovi idu. Naravno da koristiš uvijek kondom ali opet, gadno i pomislit da ideš iza nekog takvog pa i sa omotom na kurcu

Ne znam gdje si iščitao išta o potlačenoj ženi.
Ovdje nisam govorio o prisilnoj prostituciji, nego o ženama koje su imale raznih izbora u životu, a odabrale su izbor brzog i naoko lakog dolaska do dobre love putem rasprodaje svoga tijela i vremena. Što se tiče mogu li dokazati, ne moram jer imaš brdo ozbiljnih istraživanja i razgovora sa ženama koje se bave ili su se bavile sa tim poslom, psiholozima koji su imali posla sa njima, jednostavno je doći do njih putem Googla. Rezultati po psihu žena koji taj posao ostavlja na njima su devastirajući, naravno da ima iznimaka i da nisu sve radnice tome sklone. Razlika u shvaćanju sexa između polova su ogromne.
Pitao sam ChatGPT da se ne zamaram previše, i kao što sam očekivao, većina tih psiholoških problema od kojih pate prostitutke su ih pratile još od početka bavljenja poslom, zbog čega najvjerojatnije i jesu u njemu. Drugim riječima: korelacija nije isto što i uzročnost te se mentalno "oštećene" žene bave prostitucijom jer se su bile prelude za dugoročno zapošljavanje.

Ne znam gdje si iščitao išta o potlačenoj ženi.
Ovdje nisam govorio o prisilnoj prostituciji, nego o ženama koje su imale raznih izbora u životu, a odabrale su izbor brzog i naoko lakog dolaska do dobre love putem rasprodaje svoga tijela i vremena. Što se tiče mogu li dokazati, ne moram jer imaš brdo ozbiljnih istraživanja i razgovora sa ženama koje se bave ili su se bavile sa tim poslom, psiholozima koji su imali posla sa njima, jednostavno je doći do njih putem Googla. Rezultati po psihu žena koji taj posao ostavlja na njima su devastirajući, naravno da ima iznimaka i da nisu sve radnice tome sklone. Razlika u shvaćanju sexa između polova su ogromne.
To definitivno nije posao kao svaki drugi.
Znači treba ga pažljivo dozirati i izaći na vrijeme iz njega posebice ako vidiš da ti utječe na psihu.

Mada naravno žene se međusobno razlikuju po pristupu tom poslu i po psihi. Neke to mogu dugo raditi bez ikakvih posljedica po sebe, a neke naravno ne.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh