Evo da se nadovezem na pricu npr. Pricam sa ovom brazilkom luanom i isto kaze da ima vizu na 3 mjeseca i nemas ti tu velike priče, dok si tu mijenjas gradove kad posao malo zastane zarotiras grad i tjt
Pa da je ovdje stalno nebi ni otiso ovako je kao tu pa nije pa si mislis aj dok je tu da je izjebes i eto da te uzme 3-4 puta na foru u kojih par mjeseci njoj dobro i to pomnozi sa ostalim koji oce ubost i eto ti biznis.
Al iskreno svaka cast, to sto one rade je fakat ruzno. Zamisli sjedis tamo u onom stanu ko u zatvoru i samo ulaze likovi svakakvi da te izjebu… bas kad sjednes razmislis i onda kad vidim da jadna oce pricat samnom, nema s kim ni pricat normalno bas mi nekad bude ne cak žao nego ono koji kurac radis doslovno joj se vidi u licu i ocima da je preslo preko nje kurčina i kurčina.. jedan od mnogih razloga zasto prestajem, izuzevsi luanu jer sam je rezervirao mjesec i nesto unaprijed pa da hrvati ne ispadnu picke da se ne drzimo dogovora, reko ajde primit cu metak al sam joj naplatio to kroz druge stvari