BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Jel može netko odgovorit na neka pitanja tako o tim kurvama sa plavog oglasnika? Nisam nikad jebavao kurvu pa neznam. Kontaktirao sam jednu na whatsapp, traži da uslikaš unaprijed da si kupio abon, ali da ss prekriju brojevi (ne znam da li treba i qr kod prekrit), pa joj daš na kraju, kaže da tako radi jer sama radi tj nema makroa. Zašto neće nijedna keš? Jel stvarno nemaju takve makroa? Bojim se da ju ne odvedem u neki hostel ili kod nje u stanu i da me zaskoči neki makro pa opljačkaju haha. Isto vidim po porukama na forumu da mnoge mjenjaju gradove? Zašto to rade? Isto tako, koliki je to sve rizik s policijom? Ako može netko odgovorit na pitanja bio bih zahvalan.
Potrazi abon u trazilici imas dosta postova o tome, sve ti je to scam ako traze bonove ili uplate, cak i ako prekrijes broj i qr code po vremenu na racunu mislim da mogu dobiti broj.
Necete nikakav makro ili nitko zaskociti jer muzu lovu kroz te bonove app.

Nadji neku koja ima recenzije tu na forumu i gdje je bar nekoliko potvrdilo da nije neki scam.

Jel može netko odgovorit na neka pitanja tako o tim kurvama sa plavog oglasnika? Nisam nikad jebavao kurvu pa neznam. Kontaktirao sam jednu na whatsapp, traži da uslikaš unaprijed da si kupio abon, ali da ss prekriju brojevi (ne znam da li treba i qr kod prekrit), pa joj daš na kraju, kaže da tako radi jer sama radi tj nema makroa. Zašto neće nijedna keš? Jel stvarno nemaju takve makroa? Bojim se da ju ne odvedem u neki hostel ili kod nje u stanu i da me zaskoči neki makro pa opljačkaju haha. Isto vidim po porukama na forumu da mnoge mjenjaju gradove? Zašto to rade? Isto tako, koliki je to sve rizik s policijom? Ako može netko odgovorit na pitanja bio bih zahvalan.
Prvo i jedino pravilo u ovom sportu nikad ne kupuj bonove jer to je sve prevara samo keš na ruke!!!!
Dobro je kolega Babi napisa neće te zaskočiti nikakav makro.

Prvo i jedino pravilo u ovom sportu nikad ne kupuj bonove jer to je sve prevara samo keš na ruke!!!!
Dobro je kolega Babi napisa neće te zaskočiti nikakav makro.
Uh hvala na upozorenju. Kad sam pitao zasto ne kes, kaže ima 21 g, radi sama pa zato ne keš. A i čitao sam malo po internetu da ne uzimaju keš jer je bon puno lakše sakriti. Nemoze ga nitko ukrasti nakon aktivacije, nema dokaza o nicemu itd. Jbg ne znam. Slala bila i par videa na whatsapp što se samo jednom mogu otvoriti.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh