Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovisi.mene silikoni nikada nisu smetali, dapače podržavam ukoliko poboljšavaju vizualni dojam, koji je meni izuzetno bitan. No, kod nje je zalaganje ono što je bitno, tu ima čistu peticu.
Onda ovisi od klineta do klijenta. Ima oscilacijaja sam bio sa njom sigurno jedno 6 puta ili čak i više, svaki puta sve bolja. Cijenu je digla, to da, ali pristup je ostao isti, ponekad čak i ekstra...jednom npr nisam mogao svršiti, dešava mi se ponekad. Rekla je ne brini se, umoran si, legni se i ja ću sve odraditi...pušila ga je valjda 20 minuta, izignorirala vrijeme i agenta, sve dok nisam svršio...pocuclala je sve do zadnje kapi i progutala bez da sam je išta pitao. fakat sam ostao paf.
Ova Azijatkinja, jesu njene slike?
Prostor se nalazi u ruini 10 min od Kvatrića. Djeluje kao da je promet ko na pokretnoj traci, jer je neposredno prije mene uletio netko drugi, unatoč dogovoru. Menadžment klijenata je stvarno "vrhunski". Moguće da ćete se na vratima poljubiti sa prethodnim bratom. Otišao zbog nediskrecije.
Oglas kaže 24 godine i sve žive usluge, u stvarnosti žena iz Gruzije 30+ godina izgleda 3/10, bez ikakve volje za ičim. Dogovor preko posrednika. Independent my ass... Slike su njene, ali su baš jako ušminkane. Žao mi je žene, znam da samo hoće zaradit, ali ovo nikako nije posao za nju. Da stvar bude gora, čim sam ju vidio podsjetila me na stil crtanja iz Simpsona. Oblik lica bi se komotno mogao preslikati na recimo Marge.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|