Ti si garant kolekcija pederskih boleščuga koje si dobio dok su te pumpali shemale pederi.Ti si pametan u picku materinu sta ti znas tko ima a tko ne zarazne bolesti a ko ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si garant kolekcija pederskih boleščuga koje si dobio dok su te pumpali shemale pederi.Ti si pametan u picku materinu sta ti znas tko ima a tko ne zarazne bolesti a ko ne
Hvala puno, gdje se ona nalazi?The price enticed me, so I'm going to try it. I was pleasantly surprised. It's worth every euro. A little candy.
Pictures, description real. Except knowledge of English. No silicone, big tattoos, abs... Petite Colombian. Natural. Like I'm with a hot neighbor. Relaxed atmosphere (took an hour), no rush. Pleasant conversation, google translate. BJ with a cap, without it there is an extra charge. Average. I thought she was inexperienced. But when she rides. That moving with her hips, stirring, thrusting. Same in doggy style. She spins her dick like in an amusement park. I'll definitely repeat.
Mala je top, bio s njom dvaput, nećeš pogriješit
Je bio netko?
Plan mi je uvalit gol iz kontre.
Džaba budali pišeš. TO je ili za psihijatriju ili za zatvor (zbog namjernog širenja zaraze).Za pederčinu mario30:
![]()
Trans women 66 times more likely to have HIV, with trans men nearly 7 times more likely, global analysis finds | EATG
Updated prevalence estimates based on a systematic review show that not only are trans women much more likely to acquire HIV than previously thought, trans men are also at as substantially higher risk than the general population.www.eatg.org
Potrazi abon u trazilici imas dosta postova o tome, sve ti je to scam ako traze bonove ili uplate, cak i ako prekrijes broj i qr code po vremenu na racunu mislim da mogu dobiti broj.Jel može netko odgovorit na neka pitanja tako o tim kurvama sa plavog oglasnika? Nisam nikad jebavao kurvu pa neznam. Kontaktirao sam jednu na whatsapp, traži da uslikaš unaprijed da si kupio abon, ali da ss prekriju brojevi (ne znam da li treba i qr kod prekrit), pa joj daš na kraju, kaže da tako radi jer sama radi tj nema makroa. Zašto neće nijedna keš? Jel stvarno nemaju takve makroa? Bojim se da ju ne odvedem u neki hostel ili kod nje u stanu i da me zaskoči neki makro pa opljačkaju haha. Isto vidim po porukama na forumu da mnoge mjenjaju gradove? Zašto to rade? Isto tako, koliki je to sve rizik s policijom? Ako može netko odgovorit na pitanja bio bih zahvalan.
Prvo i jedino pravilo u ovom sportu nikad ne kupuj bonove jer to je sve prevara samo keš na ruke!!!!Jel može netko odgovorit na neka pitanja tako o tim kurvama sa plavog oglasnika? Nisam nikad jebavao kurvu pa neznam. Kontaktirao sam jednu na whatsapp, traži da uslikaš unaprijed da si kupio abon, ali da ss prekriju brojevi (ne znam da li treba i qr kod prekrit), pa joj daš na kraju, kaže da tako radi jer sama radi tj nema makroa. Zašto neće nijedna keš? Jel stvarno nemaju takve makroa? Bojim se da ju ne odvedem u neki hostel ili kod nje u stanu i da me zaskoči neki makro pa opljačkaju haha. Isto vidim po porukama na forumu da mnoge mjenjaju gradove? Zašto to rade? Isto tako, koliki je to sve rizik s policijom? Ako može netko odgovorit na pitanja bio bih zahvalan.
Uh hvala na upozorenju. Kad sam pitao zasto ne kes, kaže ima 21 g, radi sama pa zato ne keš. A i čitao sam malo po internetu da ne uzimaju keš jer je bon puno lakše sakriti. Nemoze ga nitko ukrasti nakon aktivacije, nema dokaza o nicemu itd. Jbg ne znam. Slala bila i par videa na whatsapp što se samo jednom mogu otvoriti.Prvo i jedino pravilo u ovom sportu nikad ne kupuj bonove jer to je sve prevara samo keš na ruke!!!!
Dobro je kolega Babi napisa neće te zaskočiti nikakav makro.
I usput, što je ovo EGE sto svi spominju? Neka stranica ili?
Možeš se poslje i Plenkoviću javit. Blizu vlade je. Biće mala učlanjena u HDZ.Hvala puno, gdje se ona nalazi?
Sta za mene jebem ti mater u usta retardiranu ne spominji me vise po forumuZa pederčinu mario30:
![]()
Trans women 66 times more likely to have HIV, with trans men nearly 7 times more likely, global analysis finds | EATG
Updated prevalence estimates based on a systematic review show that not only are trans women much more likely to acquire HIV than previously thought, trans men are also at as substantially higher risk than the general population.www.eatg.org
Ja ču ti samo još jednom ponoviti nikad ne kupuj bonove jer to je prevara samo i isključivo keš na ruke čim ti traži a bon ili bilo kakvu vrstu uplate odjebi to!!!!!!!!! I taj video što ti je poslala ili bi prije rekao poslao jer je naj vjerovatnije neki muškarac iza broja tko zna od koje je ženske skinio sa interneta taj video.Uh hvala na upozorenju. Kad sam pitao zasto ne kes, kaže ima 21 g, radi sama pa zato ne keš. A i čitao sam malo po internetu da ne uzimaju keš jer je bon puno lakše sakriti. Nemoze ga nitko ukrasti nakon aktivacije, nema dokaza o nicemu itd. Jbg ne znam. Slala bila i par videa na whatsapp što se samo jednom mogu otvoriti.
I mene interesira ali budući da nitko ne piše o njima pretpostavljam da su fake, išao sam prije cca 4mj kod jedne dočekala me neka druga cura ne azijatkinja naravno okret na peti....Kakva su iskustva s ovim azijatkinjama u Zagrebu koje su se pojavile zadnjh dana? Pretpostavljam da su slike fake, ali jel bar like na nešto i da nisu starije od 40g?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|