BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Smradu nemas nijednu recenziju samo podjebavas kad drugi nesto napisu tebi izgleda ni kurve nedaju picke drkat ces fo kraja svog jadnog zivota

Kao prvo: ljudi najviše lažu kad je seks i/ili novac u pitanju: to je psihološki moment! Drugo: ona je morala dnevno 30 po 300 KN odratiti da bi nakupila bar 63.000 KN za sedam dana. Ah da, jedan dan (inaće i obićno) ima 24h sati, pa da su od tih 30 svi bili samo pola sata to je još uvijek 15 sati seks-rada dnevno. Ima koje njih obrade 10-15 na dan, to su ali nerijetko na seks-rad prisiljene, lakovjerne glupaće! Ok, možda ih imala 50 na dan (po 200 KN) pa onda štima 10.000 KN na dan puta 7 = 70.000 KN. 50 klijenta na dan po pola sata to je 25 sati na dan...ma ide, ide to...hahaha! E, ne vjeruj odmah sve što ti pola-obrazovani i stupido pice i kurci nabiju u glavu!
Slazem se da ljudi lazu oko tih stvari, ali nije ni nemoguce ak je uletio beki bogati simp koji da hrpu para. Jednom davno mi je jedna kurva rekla da ima klijenta koji dodje jednom mjesecno, gotov je za 5min i svaki put ostavi 2500 tadasnjih kuna (ona je tad isla za 700 sat...). Ima nas svakakvih.

Slazem se da ljudi lazu oko tih stvari, ali nije ni nemoguce ak je uletio beki bogati simp koji da hrpu para. Jednom davno mi je jedna kurva rekla da ima klijenta koji dodje jednom mjesecno, gotov je za 5min i svaki put ostavi 2500 tadasnjih kuna (ona je tad isla za 700 sat...). Ima nas svakakvih.
Ma mi muški nikad nismo imali šanse pored takvih.

Meni je još prije nekoliko godina jedna naša poznata iz Zagreba rekla kako uzme mjesečno u prosjeku 30.000 kn, tada je uzimala 400/600 kn. To je u prosjeku 60 klijenata mjesečno, što je ako maknemo subote i nedjelje 3 jebanja dnevno, sasvim korektno.

Meni je još prije nekoliko godina jedna naša poznata iz Zagreba rekla kako uzme mjesečno u prosjeku 30.000 kn, tada je uzimala 400/600 kn. To je u prosjeku 60 klijenata mjesečno, što je ako maknemo subote i nedjelje 3 jebanja dnevno, sasvim korektno.
wow... sad je onda 10.000€ laganini. a ti radi, ostvaruj kvartalne ciljeve, crnči za 1500-2000€ mjesečno. :)

Evo odradio ovu ako se to moze nazvati odrađivanje. Ugl, popio par piva, i javio se. Nisam bio od sexa tako da sam trazio malo ispipati crnkinju i da mi ga popusi. Nisam bio ni raspolozen za sex. Samo crnkinja koju cu. gedat, drkat, pusenje. Cura je jako draga, zna englesski, lokacija Marticeva. Stan uredan, ona uredna. Meni je zgodna. Mozda malo jača ali dobro je to raspoređeno. Sise dilikoni, dobre za diranje, guzica isto. U licu je lijepa. Lijepo mi je pusila, malo sam drkao, trazio da stenje, lijepa stopala. Bila je malo ljuta sto je necu jebat jer sam kao zgodan. Cak je malo i forsirala jer kao nijje se jebala cijeli dan (neznam). Tila je posteno odradit sto joj je placeno, ali dam teka da nema veze da me nije briga. Eto. Ko oce malo crnkinje. Iako je rekla da sutra odlazi

Ponukala me cijena, pa idem probati. Ugodno se iznenadio. Vrijedi svaki euro. Bonbončić.
Slike, opis stvarne. Osim znanja engleskog. Bez silikona, velikih tetovaža, trbušnjaka... Sitna kolumbijka. Prirodna. Ko da sam s zgodnom susjedom. Opuštena atmosfera (uzeo uru), bez žurbe. Ugodan razgovor, google translate. BJ s kapicom, bez je s nadoplatom. Prosječno. Pomislio sam da je neiskusna. Ali kad zajaše. To mrdanje s kukovima, miješanje, nabijanje. Isto tako i u doggy style. Vrti kurac ko u luna parku. Ponavljam definitivno.

The price enticed me, so I'm going to try it. I was pleasantly surprised. It's worth every euro. A little candy.
Pictures, description real. Except knowledge of English. No silicone, big tattoos, abs... Petite Colombian. Natural. Like I'm with a hot neighbor. Relaxed atmosphere (took an hour), no rush. Pleasant conversation, google translate. BJ with a cap, without it there is an extra charge. Average. I thought she was inexperienced. But when she rides. That moving with her hips, stirring, thrusting. Same in doggy style. She spins her dick like in an amusement park. I'll definitely repeat.
Hvala puno, gdje se ona nalazi?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh