Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alaj se sirota naradila tih danaDa se nadovežem na kolegu Maria...rekla mi je jedna naša davno da je u vrijeme jedne 7-dnevne gradske manifestacije uprihodila preko 70 tisuća kuna. Bilo je pušenje 200, komplet 300, uključeno sve iz prethodnog posta...malo vodice po pipici, vlažna maramica i sljedeći...tak da....
...vidi se da si lijen i neinformiran! Imaš zarazne bolesti koje tek godinama nakon zaraze izbijaju! Koje su to zaraze/bolesti/spolne bolesti, to se možeš sam na web-u informirati, ne?! (A ako si samo još jedan od mnogobrojnih telefonskih ("pametnih telefona") kretena, koji bezbrižno katapuliraju osobne podatke multinacionalnim, profitno orijentiranim kompanijama i misle da su full kul kad znaju skinuti još jednu app itd., neka tako ostane, boli me kurac!)Pa da odrade nas sigurno 10 ako ne i vise u danu svi im svrsavamo u usta po licu po sisama ljubimo se s njima i nitko se nije do sad zarazio niti pise o tome tako da ne kuzim sta ste digli toliku paniku sta se covjek dan prije otusirao
Kao prvo: ljudi najviše lažu kad je seks i/ili novac u pitanju: to je psihološki moment! Drugo: ona je morala dnevno 30 po 300 KN odratiti da bi nakupila bar 63.000 KN za sedam dana. Ah da, jedan dan (inaće i obićno) ima 24h sati, pa da su od tih 30 svi bili samo pola sata to je još uvijek 15 sati seks-rada dnevno. Ima koje njih obrade 10-15 na dan, to su ali nerijetko na seks-rad prisiljene, lakovjerne glupaće! Ok, možda ih imala 50 na dan (po 200 KN) pa onda štima 10.000 KN na dan puta 7 = 70.000 KN. 50 klijenta na dan po pola sata to je 25 sati na dan...ma ide, ide to...hahaha! E, ne vjeruj odmah sve što ti pola-obrazovani i stupido pice i kurci nabiju u glavu!Da se nadovežem na kolegu Maria...rekla mi je jedna naša davno da je u vrijeme jedne 7-dnevne gradske manifestacije uprihodila preko 70 tisuća kuna. Bilo je pušenje 200, komplet 300, uključeno sve iz prethodnog posta...malo vodice po pipici, vlažna maramica i sljedeći...tak da....
Ljudi moji, poslušaj me. Nemoj nasjedati na ovaj komentar. Ovaj takozvan "Mark1987" nije uopće bio kod Penelopea. To je ustvari ženska osoba koja radi ili radila u agenciji i primila Penelope prošlog ljeta (dobio sam izvor od baš Penelopea). Ona namjerno to radi da bih maltretilala i podcijenila nju. Da stvara lažnu sliku. I zato ću ja vam reći sve istinito. Dakle ovako...bio kod penelope, smrdi joj iz usta i jako je prljava…. sex 6/10 oral 5/10 iskreno ne isplati se ici ….
Ti ili si se zaljubio ili si joj pimp. New memberu...Ljudi moji, poslušaj me. Nemoj nasjedati na ovaj komentar. Ovaj takozvan "Mark1987" nije uopće bio kod Penelopea. To je ustvari ženska osoba koja radi ili radila u agenciji i primila Penelope prošlog ljeta (dobio sam izvor od baš Penelopea).
Ja imam iskustvo s njom. Bio sam dva puta kod nje u istom apartmanu. Ona je jedna od najboljih žena koji sam ikad upoznavao. Ona je draga, ljubazna, sexy i umiljata osoba. Sex i komunikacija top. Nemam nikakve primjedbe sa Penelopeom. Nećes pokajati!Da li netko ima iskustva sa Penelope?
Nisam ni jedan ni drugo. Jer danas sam napravio novi nalog i sve što sam napisao je istinito. Ako ne vjeruješ, imam dvije recenzije na njezin oglas kao dokazTi ili si se zaljubio ili si joj pimp. New memberu...
Vecina ljudi misli da one imaju pune ruke posla, ali stvarnost je malo drugacija, bar u Hrvatskoj. Prosjek klijenata dnevno koje imaju je 2 ili 3. Ima dana I kad imaju samog jednog ili nijednog klijenta. Kad je prometnije imaju ih 4-6 dnevno. Ima slucajeva I kad ih imaju 10 dnevno, ali to su uistinu iznimno rijetki slucajevi, posebice kod independent djevojaka. Pa i na forumu imamo puno vise ljudi koji samo ispituju nego pisu recenzije.Kao prvo: ljudi najviše lažu kad je seks i/ili novac u pitanju: to je psihološki moment! Drugo: ona je morala dnevno 30 po 300 KN odratiti da bi nakupila bar 63.000 KN za sedam dana. Ah da, jedan dan (inaće i obićno) ima 24h sati, pa da su od tih 30 svi bili samo pola sata to je još uvijek 15 sati seks-rada dnevno. Ima koje njih obrade 10-15 na dan, to su ali nerijetko na seks-rad prisiljene, lakovjerne glupaće! Ok, možda ih imala 50 na dan (po 200 KN) pa onda štima 10.000 KN na dan puta 7 = 70.000 KN. 50 klijenta na dan po pola sata to je 25 sati na dan...ma ide, ide to...hahaha! E, ne vjeruj odmah sve što ti pola-obrazovani i stupido pice i kurci nabiju u glavu!
Mi iskusniji clanovi recenzije od novih ne shvacamo ozbiljno, pogotovo kad su napisane stilski i gramaticki kao da je Google preveo.Nisam ni jedan ni drugo. Jer danas sam napravio novi nalog i sve što sam napisao je istinito. Ako ne vjeruješ, imam dvije recenzije na njezin oglas kao dokaz
E gle gledao sam poruke od Marka1987 I mogao bi biti lazan profil.Mi iskusniji clanovi recenzije od novih ne shvacamo ozbiljno, pogotovo kad su napisane stilski i gramaticki kao da je Google preveo.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|