..apsolutno si u pravu!
I kad vidim koliko vas derru brazilke itd. na EGE za pare pola sata 150 € plus sam sretan što sam blizu Mađarske, znatno jeftinije! Ok, razumijem da jedan iz Splita ili Rijeke ili ZG ne može samo ovako za Italiju ili Mađu, pre daleko za pola ili sat dobre zabave. Ipak ne zaboravite vi koji ste "ovizni" od EGE da te žene u njihovim zemljama rade za znatno niže cijene! I samo ne mislite da kod nas u HR dolaze samo one najzgodnije, teška glupost! Skužili da u HR prost. nije legalna pa derru sa cijenama. Pola sata za 150-180 € (mnogo puta tu zifru vidio na EGE) toliko niti ona najzgodnija meni ne bi vrijedila za pola sata! Naravno tko ima neka pretplati (odn. kad već mora zbog manjka ponuda). Eo npr. ponuda u Pecuhu u Mađi, grad blizu OS; cijena pola sata 50 €, sat 70-100 (100 € uz 1-2 ekstra, kako se dogovoris). Pušenje bez kod ne malog broja njih u okvirnoj cijeni! Inaće i općenito: Seks toliko ne vrijedi koliko žene (i one koje nisu seks-radnic) to vole precijeniti da izvuku korist, materijalnu, za sebe:
Szexpartner Pécs lányok. Szexpartner kereső, szexpartner keresés: A legnagyobb szexpartner kereső oldal a rosszlanyok.hu Magyarországon. Itt van a legtöbb valós Pécs szexpartner és szexpartner kereső.
rosszlanyok.hu