BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Obozavam takve kurve. Odma se sprijateljim sa takvima i svaki put kad je vidim guram granicu malo po malo.

Jednom sam probao jednu za facefuck slucajno skroz, sva se napalila vidio sam joj u ocima i krenem lagano dok pusi da gurnem malo dublje, klasika da vidim jel se brani kad je krenula gurat do grla pa je ja krenem nabijat i kurvetina se pomakne do zida sa glavom… doslovno sam je krenuo nabijat od zid i guram joj kurac do grla i mamu joj obozava i ne buni se. Zvao je nakon par dana ne javlja se bio neki strani broj kasnije nema nit oglasa nit icega tako sam bio ljut sto je nisam bar jos jednom.

Pravi facefuck je isto top dozivljaj.
Treba uzimati njihov broj. Mene ponekad hvata nostalgija za nekim curama i mislim si kad bih bar imao neki kontakt da se mozemo dogovoriti da se nademo opet ili bar da se cujemo...

Treba uzimati njihov broj. Mene ponekad hvata nostalgija za nekim curama i mislim si kad bih bar imao neki kontakt da se mozemo dogovoriti da se nademo opet ili bar da se cujemo...
Teško da ćeš dobit njen pravi privatni broj sa njenim pravim imenom i prezimenom. Ne kažem da nećeš. Obično daju broj sa kojeg mogu čitat poruke i pimpovi.

Teško da ćeš dobit njen pravi privatni broj sa njenim pravim imenom i prezimenom. Ne kažem da nećeš. Obično daju broj sa kojeg mogu čitat poruke i pimpovi.
Ne bas posto pimpovi ( agencija ) uzimaju svoj dio ( navodno pola ) ako potvrdis kod nje licno da ces doc opet velike su sanse da ce ti dati privatni broj tako da ne dava bezveze agenciji pare .

Znaju dat bas privat broj ako im se svidis ili ako procjene da bi mogle extra zaraditi. Nema smisla da daju broj na kojem pimpovi mogu citati poruke. Ja sam uzeo broj od jedne prije par godina i dopisivali smo se mjesecima poslije. Rekla mi je i pravo ime i dala je instagram. Ali nije bila top, pa nisam ugovarao neka extra druzenja/putovanja. Zao mi je sto nisam pitao neke druge top cure.

Ne bas posto pimpovi ( agencija ) uzimaju svoj dio ( navodno pola ) ako potvrdis kod nje licno da ces doc opet velike su sanse da ce ti dati privatni broj tako da ne dava bezveze agenciji pare .
Da, agencije im obicno beru pola i znaju ponekad nuditi broj u te svrhe, iako rijetko jer ovise o agenciji da im pere novce i skuze ako je premali promet. Neke mozda imaju kamere po stanu pa ih ne mogu smuljati. Nisu pimpovi glupi da im samo tako dozvole to.

Nema smisla se dopisivati sa ženom koja je došla iz /Ukrajine/Brazila/Kolumbije itd. U Hrvatsku okrenut neke pare.To jedino ako ćeš ženit ili financirat .Daju broj ako im se svidiš i obećaš svašta ali treba što prije razbit maglu koja je neka dobra ženska sa EGE-a stvorila oko tebe.Nego jel tko provjerio ovo ? Koliko sam gledao jedino ova trenutno valja

Nece ti to pomoci. Dosta godina sam u ovom sportu. Imam hrpu brojeva, ak se ne vraca tu, nemas nista koristi od toga. Jedino ak si doslovno bogat da joj platis avionsku kartu i da dode na 2-3 dana u hotel koji takoder platis i das joj povrh toga oko 1000-1500 eura dnevnicu.

Nece ti to pomoci. Dosta godina sam u ovom sportu. Imam hrpu brojeva, ak se ne vraca tu, nemas nista koristi od toga. Jedino ak si doslovno bogat da joj platis avionsku kartu i da dode na 2-3 dana u hotel koji takoder platis i das joj povrh toga oko 1000-1500 eura dnevnicu.
To moras biti lud. Radije za te pare odes do Wellcuma ili do J. Amerike ili Tajlanda. Ko to radi da ima para je glup, mozes biti bogat ali treba i razmisljati malo.

To moras biti lud. Radije za te pare odes do Wellcuma ili do J. Amerike ili Tajlanda. Ko to radi da ima para je glup, mozes biti bogat ali treba i razmisljati malo.
..apsolutno si u pravu!

I kad vidim koliko vas derru brazilke itd. na EGE za pare pola sata 150 € plus sam sretan što sam blizu Mađarske, znatno jeftinije! Ok, razumijem da jedan iz Splita ili Rijeke ili ZG ne može samo ovako za Italiju ili Mađu, pre daleko za pola ili sat dobre zabave. Ipak ne zaboravite vi koji ste "ovizni" od EGE da te žene u njihovim zemljama rade za znatno niže cijene! I samo ne mislite da kod nas u HR dolaze samo one najzgodnije, teška glupost! Skužili da u HR prost. nije legalna pa derru sa cijenama. Pola sata za 150-180 € (mnogo puta tu zifru vidio na EGE) toliko niti ona najzgodnija meni ne bi vrijedila za pola sata! Naravno tko ima neka pretplati (odn. kad već mora zbog manjka ponuda). Eo npr. ponuda u Pecuhu u Mađi, grad blizu OS; cijena pola sata 50 €, sat 70-100 (100 € uz 1-2 ekstra, kako se dogovoris). Pušenje bez kod ne malog broja njih u okvirnoj cijeni! Inaće i općenito: Seks toliko ne vrijedi koliko žene (i one koje nisu seks-radnic) to vole precijeniti da izvuku korist, materijalnu, za sebe:

..apsolutno si u pravu!

I kad vidim koliko vas derru brazilke itd. na EGE za pare pola sata 150 € plus sam sretan što sam blizu Mađarske, znatno jeftinije! Ok, razumijem da jedan iz Splita ili Rijeke ili ZG ne može samo ovako za Italiju ili Mađu, pre daleko za pola ili sat dobre zabave. Ipak ne zaboravite vi koji ste "ovizni" od EGE da te žene u njihovim zemljama rade za znatno niže cijene! I samo ne mislite da kod nas u HR dolaze samo one najzgodnije, teška glupost! Skužili da u HR prost. nije legalna pa derru sa cijenama. Pola sata za 150-180 € (mnogo puta tu zifru vidio na EGE) toliko niti ona najzgodnija meni ne bi vrijedila za pola sata! Naravno tko ima neka pretplati (odn. kad već mora zbog manjka ponuda). Eo npr. ponuda u Pecuhu u Mađi, grad blizu OS; cijena pola sata 50 €, sat 70-100 (100 € uz 1-2 ekstra, kako se dogovoris). Pušenje bez kod ne malog broja njih u okvirnoj cijeni! Inaće i općenito: Seks toliko ne vrijedi koliko žene (i one koje nisu seks-radnic) to vole precijeniti da izvuku korist, materijalnu, za sebe:

U Brazilu se jebu za otprilike 60-70 eura 1h,ako je netko u koju zaljubljen avionska karta i godišnji u Brazilu.

...i još nešto za vas kurvarske-EGE-HR-romatik-kretene (zvući pejorativno, ali ne mislim sad tako!). Vrlo je rijetko da se seks-radnica zbilja zaljubi u svog klijenta (naravno ako si zaista ultra-bogat, onda i takvim kokama "lakše za pravu ljubav", jer kinta njih najviše zanima - ovako ili onako).

Nedavno gledao na njem.TV (opet) jednu doku o seks radu u EU. (Naravno kod nas takve teme u javnom TV gotovo nemoguće, jer prost. kod nas ilegalna). Rekli (možda) nešto zanimljivo za vas Brazil-J.-Amerika-HR-EGE-klijente: Ove iz J. Amerike kojima je Španoljski jezik iz država iz kojih dolaze prvi jezik
imaju pravo nakon dvije godine neprekidnog boravka u Španjoljskoj na Španjolsko državljanstvo!

Tako da ne upadnete u romantik-klopku, tj. da mislite da vas seks-radnica iz J. Amerike i zato "toliko jako voli" što će sa udajom za vas postati čak i EU-građanka! Možda to ne znaje sve od
njih, ali neke od njih to sigurno znaju!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh