Otisla pred 3 dana. Vraca se u 6. mjesecuJel Alana otisla iz Zg? Trebala je biti do sutra
Mala je stvarno brutalna, tako sexy a i bas bas lijepa cura, mazna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otisla pred 3 dana. Vraca se u 6. mjesecuJel Alana otisla iz Zg? Trebala je biti do sutra
Mala je stvarno brutalna, tako sexy a i bas bas lijepa cura, mazna
Bas to, i uvijek pise da daju anal a nedaju. Fun fact jednom sam otisao kod jedne cure (i ironicno sad je u zagrebu - marina se zove) i davala je anal, bila bas luda, otkacena, totalno suprotno od ruskinja i ukrajinki koje su povucene i hladne. Bio pred mozda godinu dana cca. A sad nedavno opet otisao kod jedne, i klasika nije bilo ono dogovoreno - okret na vratima hvala, doviđenja. Cudi me da pimpovima nije zao izgubit tako vrijeme. Ocito se ekipa ne okrene i plati svejedno i prihvati nedogovoreno. Mene jebe to sta mene mojih sat vremena kojih sam izgubio na planiranje i put do tamo jako puno kosta za mene!To kod onog pimpa gdje je Vika bila. 99,9% zajebe tako da njegove izbjegavam vec dugo vremena. Jednostavno nije vrijedno izgubljenog vremena
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|