Otisla pred 3 dana. Vraca se u 6. mjesecuJel Alana otisla iz Zg? Trebala je biti do sutra
Mala je stvarno brutalna, tako sexy a i bas bas lijepa cura, mazna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otisla pred 3 dana. Vraca se u 6. mjesecuJel Alana otisla iz Zg? Trebala je biti do sutra
Mala je stvarno brutalna, tako sexy a i bas bas lijepa cura, mazna
Bas to, i uvijek pise da daju anal a nedaju. Fun fact jednom sam otisao kod jedne cure (i ironicno sad je u zagrebu - marina se zove) i davala je anal, bila bas luda, otkacena, totalno suprotno od ruskinja i ukrajinki koje su povucene i hladne. Bio pred mozda godinu dana cca. A sad nedavno opet otisao kod jedne, i klasika nije bilo ono dogovoreno - okret na vratima hvala, doviđenja. Cudi me da pimpovima nije zao izgubit tako vrijeme. Ocito se ekipa ne okrene i plati svejedno i prihvati nedogovoreno. Mene jebe to sta mene mojih sat vremena kojih sam izgubio na planiranje i put do tamo jako puno kosta za mene!To kod onog pimpa gdje je Vika bila. 99,9% zajebe tako da njegove izbjegavam vec dugo vremena. Jednostavno nije vrijedno izgubljenog vremena
Ček, piše joj na profilu da može oral bez, pretpostavljam da je to onda laž?Bio kod ove Ukrainke Zenie, rijetko prirodno zensko tijelo bez istaknutih tetovaža...higijena top voli se mazit, u stvarnosti jos bolja, mlade izgleda. Oral sa, ljubljenje kako joj ko pase. Preporuka 150/200
Uuh...tekOtisla pred 3 dana. Vraca se u 6. mjesecu
E vidis ja htio kod Marine. Vidim i sad oglas aktivan njen i docekala me druga. Okret.Bas to, i uvijek pise da daju anal a nedaju. Fun fact jednom sam otisao kod jedne cure (i ironicno sad je u zagrebu - marina se zove) i davala je anal, bila bas luda, otkacena, totalno suprotno od ruskinja i ukrajinki koje su povucene i hladne. Bio pred mozda godinu dana cca. A sad nedavno opet otisao kod jedne, i klasika nije bilo ono dogovoreno - okret na vratima hvala, doviđenja. Cudi me da pimpovima nije zao izgubit tako vrijeme. Ocito se ekipa ne okrene i plati svejedno i prihvati nedogovoreno. Mene jebe to sta mene mojih sat vremena kojih sam izgubio na planiranje i put do tamo jako puno kosta za mene!
E sad ne znam treba pitat. Inace nije mi jasno da se ovakva cura time bavi, em je zgodna em pametna, top prirodno tijelo, voli se zezat, pristojna, malo cak sramežljiva...Ček, piše joj na profilu da može oral bez, pretpostavljam da je to onda laž?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|