BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Jedno od najlosijih iskustava u zadnjih par godina. Cura je sa slika, Venecuelanka, ne izgleda lose iako ne tako dobro kao na slikama. Sise silikoni, oblik i velicina nisje los, ali bradavice su joj malo sjebane, dosta neprirodno izgledaju. Higijena je ok i tu sve dobro zavrsava. Izvedba preko volje, pusenje jedno od najgorih ikada, ostalo jos losije. Prevara najgore vrste, izbjegavati u najsirem luku. Pokupio se i otisao, srecom uzeo samo pola sata.

Sta je ono nedavno bila neka pljacka kurvi?
Zivo me zanima da li itko stoji iza njih ili dolaze cisto onako... Jer pise u novinama opljackane turistkinje iz venezuele
Izgleda da se pojavila određena skupina ološa koji ili u svojoj režiji ili za račun ovih agencija vrebaju cure koje su "indipendent". Prošli tjedan su dvojica jednu od po meni najboljih cura sa EGE pokušali ili opljačkati ili zastrašiti. Naime, jedan se od njih dvojice dan ranije uredno javio, brojem koji nije hrvatski, predstavio se poslovni čovjek u posjeti Zagrebu, da bi idući dan došao do nje, te da je na EGE vidio pozitivna mišljenja o njenoj usluzi. I dogovor je bio da se javi drugi dan pa će mu ona dati točnu lokaciju. Kako mi je ona rekla "osjetila je tu nešto nije OK" i kad se isti javio dala mu je adresu preko puta apartmana gdje je bila. Tijekom dopisivanja gledala je kroz prozor i vidjela je na da su na tu lokaciju, u trenutku njenog dopisivanja sa istim, došla dvojica jačih tipova oko 45 godina. I kad bi poslala poruku u istom trenu su njih dvojica gledali i komentirali mobitel od jednog od njih. Kad su skužili da ne odgovara više na poruke poslali su joj zadnju poruku kako će ih zapamtiti. Sjeli su u susjedni lokal i čekali iduća 3-4 sata da li će se na ulazu u te tri susjedne zgrade, u svakoj imaju apartmani za najam, pojaviti netko od nas korisnika usluga i na osnovu toga skužiti u kojem je apartmanu ta cura.
Iz tog razloga, drugo jutro pokupila je svoje stvari i otputovala iz Hrvatske.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh