BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Pozdrav ekipi iz Zg. Sutra sam u zg-u pa me zanima jel neko bio kod ovih ? Namjeravam posjetit jednu od njih pa mi vi predložite

Moram reći da sam otkrio pravi dragulj na sceni, ali i ovaj put se morao pojaviti Ali, no krenimo redom.
Bio sam kod Tinne.

Nakon provjerene Megan koja više nije tu u Zagrebu (uostalom kao nijedna latina kod koje sam bio) odlučio sam otići u istraživanje.
I tako sam odlučio kontaktirati Tinnu. Dogovor lagan, nalazi se na Jelačić placu kao i Megan samo sa druge strane trga. Pola sata je 120 eura.
Zanimljivo u isto vrijeme kad i ja je došao wolt dostavljač i istodobno smo ušli u hodnik. Nakon što je predao hranu Tinna me primila.

Cura je kao na slikama, znači jako egzotična, lijepa, prirodna i mlada, samo je frizura malo drukčija. Ono što se ne vidi da ima piercing i na grudima. Oral je sa i hoće se ljubiti. Može bilo koja poza, ništa ne prigovara. Uglavnom da ne duljim cura je bila jako vedra i raspoložena, pružila mi je iskustvo djevojke.
Apartman i ambijent je također ugodan. Sve super i savršeno.

Ali cura sutra odlazi iz Zagreba i ne vraća se više. Tako je barem rekla, no tko zna možda se jednom i vrati.kakav piercing ima
Kakav piercing ima

Pozdrav ekipi iz Zg. Sutra sam u zg-u pa me zanima jel neko bio kod ovih ? Namjeravam posjetit jednu od njih pa mi vi predložite

Idi kod ove,provjereno top usluga!

Promašeni sarkazam s tvoje strane...da si pratio više puta smo ovdje debatirali da je nekad bolje dati i 50-100% više i onda se tako lijepo namiriti da si miran xy vremena...

Malo kasnim rec je od kraja tjedna,
Odrađena korektno mlada zgodna i sitna. Bez čekanja napišeš dolazim pimp veli može gore sam ❤︎. (koristi isti broj koji je kroistila Kysha pa sam se ponadao) Pikneš da si pred ulazom (strogi centar pa ostavite auto na parkingu negdje drugdje) Akcija je solidna za sat vremena tjelovježbe Mali minus jedino portugalski priča. Šteta 170 za sat bez i istegnute prepone.

Ajde molim te koji detalj vise gledam ju već 5-6 dana i razmišljam dal otici. Kaj ti znaci sat bez? Bez kondoma ili pusenje bez? Jer ak daje bez me ne zanima

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh