BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

"i'll be back" rekao je jebeni Terminator u nekom od nastavaka, i bogami vratio se
Tko je bio prosle godine, zna sto je u pitanju.
Sve legendarne curke sa ege mogu sjest i učiti ako naiđeš na ovu kad je u punoj snazi.
Vridi svakog jebenog centa.
Mogu potvrdit

Bio prošlo proliće kad je bila u zg-u na par dana, žena je inače maratonka

Žena je terminator u krevetu i ako vam nije problem malo ružnija faca onda svakako posjetite ericu

Milfara? Dobra?
Koliko je oral+sex
Jel sa gumicom ili bez
Meni osobno je full dobra, obzirom na godine..milfara je..kolega je napisao da je za 40€ dobio solo oral, vjerovatno bez, ali se treba praviti mutav i rec da si vev bio na solo oralnom kolko sam shvatio...meni nudila za 70e u kompletu sa masažom ali nisam uzeo...

Poruka u temi "ZAGREB - Recenzije masaža" https://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/zagreb-recenzije-masaža.1581/post-439135

Meni nije problem ako je oral slab ili nikakav, ako je sve ostalo dobro. Jasno mi je da djevojke imaju razlicite preferencije kad je u pitanju oral i da neke nisu tom sklone, kao sto ja nisam sklon lizanju. Isto mi nije toliko bitno je li oral sa ili bez jer oral sa moze biti bolji od orala bez, mada I sam znas ako hoces dobar oral mozes otici kod Ane iz miramarske ili kod Zoe/Kiare. Od strankinja je najbolje oral imala Kolumbijka Emma, ali nje vise nema.

Nisi probao ukrajinku Tinu?
Ni ona nije tu, svrati par puta godišnje..

"i'll be back" rekao je jebeni Terminator u nekom od nastavaka, i bogami vratio se
Tko je bio prosle godine, zna sto je u pitanju.
Sve legendarne curke sa ege mogu sjest i učiti ako naiđeš na ovu kad je u punoj snazi.
Vridi svakog jebenog centa.

Ja bi reko da se ona nije rodila s ribicom 🍑
😎

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh