BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

"i'll be back" rekao je jebeni Terminator u nekom od nastavaka, i bogami vratio se
Tko je bio prosle godine, zna sto je u pitanju.
Sve legendarne curke sa ege mogu sjest i učiti ako naiđeš na ovu kad je u punoj snazi.
Vridi svakog jebenog centa.

"i'll be back" rekao je jebeni Terminator u nekom od nastavaka, i bogami vratio se
Tko je bio prosle godine, zna sto je u pitanju.
Sve legendarne curke sa ege mogu sjest i učiti ako naiđeš na ovu kad je u punoj snazi.
Vridi svakog jebenog centa.
Svaka cast kolega,kako kaze o ukusima se ne raspravlja al nesto ljigavije dugo ne vidi😵‍💫150 kn joj nebi dao za pol sata,kamoli eura

Vjerujem ti,al kad vidim ovu njenu kožu,ruke,sise..tetovaze,meni je bas bljak..odbojno skroz
Kužim, ali, ako razumijes sto zelim reći, izgled ide u drugi plan. To što je neka ultra zgodna, ne garantira dobru akciju ili dožibljaj. Kad prolistas forum vidjet ces gomilu razocaranih kolega koji su isli na izgled i dobili su kurac od doživljaja, a u to se ubrajam i ja.

Posjetio sam toliko hvaljenu Mariu.
Moram priznati da je bas zgodna, sise umjetne, ali izgledaju prirodno. Super tijelo, super sex, ali..
BJ mi je bio prilicno los. Priliko dopisivanja s agentom sam pitao za DT i kaze +50, kad sam dosao i dao 120 ona pita necu li i DT. Pita pantomimom jer ne prica engleski. Malo mi je to bilo puno pa rekoh ne hvala. Nazalost pusenje se svelo na pusenje glavica, drkanje i pljuvanje po njemu.
Ostalo sve za 10, ali ovo mi je minus.
Pretpostavljam da onaj tko plati i DT da mu je super, ali onda ulazi u kategoriju 170/30, a tako dobra ipak nije.
Meni je i inace problem ako nista eng ne prica jer smo onda kao 2 mutava
Ja sam platio taj njen DT i nisam ga dobio. Slažem se s tobom: pušenje je bilo slabo. Također, nema CIM iako na oglasu piše da ima. Preporučam Isabel koja zapravo i može DT obavit kako spada, ali unatoč oglasu, nema CIM ni CIF nego svršiš po tijelu (i to dodatno platiš). Moram priznat da sam malo pizda jer već su tjedni prošli otkad sam bio s njom, a nisam ju htio pohvalit ovdje da ne pohrlite, ali ipak neću ponovit nego ću šparat. Slike stvarne i veoma je strastvena.

Meni nije problem ako je oral slab ili nikakav, ako je sve ostalo dobro. Jasno mi je da djevojke imaju razlicite preferencije kad je u pitanju oral i da neke nisu tom sklone, kao sto ja nisam sklon lizanju. Isto mi nije toliko bitno je li oral sa ili bez jer oral sa moze biti bolji od orala bez, mada I sam znas ako hoces dobar oral mozes otici kod Ane iz miramarske ili kod Zoe/Kiare. Od strankinja je najbolje oral imala Kolumbijka Emma, ali nje vise nema.
Koja to ana iz miramarske

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh