Lorena iliti Lore
top picka
pošto je brk reko da je top pička reko idemo vidjeti...
Prostor - strogi centar
Dogovor extra lagan s pimpom. Izgled - kako je brk reko top i živa je istina. utegnuto tijelo, vitka, prčasta guzica možda i najbolje građeni komad kod kojeg sam bio. Sise umjetne, jako dobre.
Od samog ulaska se osjetilo da tu neće biti nikakvog GFE. BJ loš, jedva je malo više od glave stavila u usta... pokušao sam nekako dat do znanja da ga još malo stavi ali nije pokazivala neku zainteresiranost.
Engleski standardno 0 bodova.
Akcija odmah je krenula jako, vjerojatno da me matira što prije. izmjenili par poza(kaoboj i prvi pucanj. Krećemo drugi put nateže mi kurac, u usta jedva da ga stavi i ajde nekak se mali uspravi, onda sam ju prebacio u malo više poza i svaki put kad sam šalto između poza je očekivala valjda da sam svršio.... samim time kako sam vidio njezin entuzijazam, tako je i moj polako padao. u nekoliko trenutaka je kakti bila blizu da se uživi al to je kratko trajalo... na kraju se sav prešvico, kapa mi znoj, borim se junački a ona mi pokazuje s prstima da pada znoj po njoj - pa jbmti tu sam sve dalje i dalje bio od pucnja... mislim si ma nečeš - rokat ću dok ne istekne mojih sat vremena pa makar krepo.... i ajde nekak došo do pucnja i krenem ga vadit da joj svršim po tijelu - veli ona no baby i stavi ruku - da ju ne pošpricam ali već je mali bio u pucnju tak da ga niš nije moglo spriječit...
probao sam nabacit neku foru na engleskom ali ništa ne kuži, samo se nasmije i veli si si

uglavnom rekla je da je tu do ponedjeljka i da se vraća u brazil pa joj se vjerojatno više i ne radi...
ova avantura je bila 200 eura. Kad vidimo koliko neke curu naplačuju ona da se potrudi i da malo bude GFE bi mogla komotno naplačivat 250 ili 300 eura....
Tko hoće dobrog komada prasnut može do ponedjeljka, preporuka uzmite pola sata. Možda sutra ili prekosutra bude više voljnog momenta a možda jednostavno nije kliknula sa mnom....