BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Vratila se slavna Zhara, pa tko želi jebat nešto stvarno zgodno neka se samo javi
Jel' to ova?

Bio sam kod nje dok je tek došla u ZG, nekih 10 ak dana nakon dolaska, Dogovarao onda sa njom i ostao mi broj. Pisao neki dan na taj broj i kaže mi da pišem na broj sa oglasa. Oglas, nema više pola sata nego samo sat vremena i oral bez se nadoplaćuje. TAko barem piše, da li se može sa njom dogovoriti oral bez bez nadoplate? Inače, cura je bombončić...
Oral ti je bez. Krivo pise u oglasu. Samo nema cim/cif i anal. Znaci kao sto rekoh, pimp je kreten

Bio kod Ivanke, super cura po usluzi i odnosu. Hvala na preporukama. Fun fact: izgledom me podsjetila na Slatku tajnu u najboljem izdanju. 🤣

Topla preporuka za curu bia lani u 11 mjesecu i to kupia povratnu avionsku kartu iz splita samo zbog nje.
Osta 2 sata cijena je tad bila 300 eura za 2 sata i 4 shota. Slike su njene a usluga je vrh vrhova. Prava đepna venera, ljubi se fenomelno a pusenje je vrh. 3 puta joj svrsia u usta. Engleski je perfektan. Stan i aitmosfera isto tako. Bas primjer kako bi odlazak kod eskort dame triba izgledat.

Topla preporuka za curu bia lani u 11 mjesecu i to kupia povratnu avionsku kartu iz splita samo zbog nje.
Osta 2 sata cijena je tad bila 300 eura za 2 sata i 4 shota. Slike su njene a usluga je vrh vrhova. Prava đepna venera, ljubi se fenomelno a pusenje je vrh. 3 puta joj svrsia u usta. Engleski je perfektan. Stan i aitmosfera isto tako. Bas primjer kako bi odlazak kod eskort dame triba izgledat.
4 shota u 2 sata, svaka čast. Volio bih da mogu i ja. Di je kvaka? 😆

Koliko joj je pola sata/sat

Cini mi se da je sada poskupila nesto malo i jel izgleda kao da ima preko 30 uzivo?

Koliko joj je pola sata/sat

Cini mi se da je sada poskupila nesto malo i jel izgleda kao da ima preko 30 uzivo?
Ne znam za cijenu, ja sam uvijek davao 100€. Ne dopisujes se sa njom, nego sa pimpom. Mislim da ni ona sama ne zna koja cijena pise na oglasu. Ima mozda 40g, ali jako dobro izgleda uzivo. Fenomenalne prirodne sise i guzica.

Ne znam za cijenu, ja sam uvijek davao 100€. Ne dopisujes se sa njom, nego sa pimpom. Mislim da ni ona sama ne zna koja cijena pise na oglasu. Ima mozda 40g, ali jako dobro izgleda uzivo. Fenomenalne prirodne sise i guzica.
Bila 150/sat, kako kazes, ali sto kolega prica nije istina. Ne ljubi se rado, tako da sumnjam u to. Sama mi je to rekla.

Sve drugo stoji. Znam, jer sam bio i naspisao recenziju.

Bila 150/sat, kako kazes, ali sto kolega prica nije istina. Ne ljubi se rado, tako da sumnjam u to. Sama mi je to rekla.

Sve drugo stoji. Znam, jer sam bio i naspisao recenziju.

Komunikacija s njom, ne preko pimpa.
Da komunikacija je s njom. Jer rekla mi je da je cesto gnjave i azijati s wolta. Al samo ispituju teren i pitaju za cijene🤣🤣.
Ljubljenje nije bas da se zvali al ok je. Sve u svemu puno bolja od vecine sta su 200 za uru.

Nego kolege jel usluga kod katty tako dobra ka sta izgleda na slikama. Jer vidin da je nemoguce doc do nje. Nebi zalia potegnit iz splita za zagreb i uzet jedno 2 sata.Ako neko moze pomoc u inbox.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh