BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Ponoviti cu post od prije, možda me netko nije doživia ili jednostavno nije vidia, ali bas bi volia saznat. -> Ako itko ima ikakva saznanja o dvojcu Alicia i Vanessa koje su radile duo prije koji mjesec i jel se vraćaju u Split molia bi da mi javi. Hvala

Iz raznih razloga već dugo nisam pisao recenzije, ali me ova cura ugodno iznenadila.

Tijekom mojeg kratkog boravka u Zadru posjetio sam Gabrielu

Dogovor direkt sa njom, brzo i jednostavno, 200 € sat.

Dočekala me u crnom čipkastom kompletu i vrlo je bila živahna i vesela, a istovremeno ima taj specifičan zavodnički pogled. Engleski priča sasvim solidno i voli dobru zezanciju.

Higijena: Nemam prigovora. Veliki čisti stan, dobio veliki čisti ručnik za tuš i najvažnije od svega; ona je bila sva mirisna i čista.

Akcija: Puši bez kondoma i lijepo slini i pljuje po alatki dokle to radi. Izmijenili nekoliko poza i u svakoj se maksimalno trudi. U misionarki se dira po cijelom tijelu i pomiče kukove, u dogiju se sama nabija, a šta je naj važnije puna je strasti i obožava dirty talk.
Ljubljenje sa jezikom taman kako treba, to jest ne pokušava te udavit jezikom.
Po meni veliki plus je prirodno tijelo. Prirodne sise i dupe. Dupe ima fantastično i uživancija ga je pljeskati u dogiju.

Neću pisati u detalje jer nema smisla. Svako voli akciju na svoj način. Svakako velika preporuka od mene. Po mojem iskustvu vrijedi 200 € za sat

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh