BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Tema Split u kurcu opet, lagano se i ovdje preseljava kakanje. Ali eto

Namjerno nisam trazija na forumu jer znam kako su nju neki posrali i neki nahvalili, to znaci da boli mene kurcina sta su neki pisali i pišu. Ona poznata po imenom xxxxx prije ca 2 godine. Tada nisam se uspijo dogovorit zapravo sam se tada dogovorijo za cimericom koja je isto odlicna. Nazalost je ta u grckoj jer je HR nazalost xxxx koje su mi i neki drugi rekli.

Uglavnom za nju: picka bre. Je ima na tijelu nesto koji su neki srali, ali to nula (bar meni) nesmeta. Mala, kompaktna, guza vrh vrhova, sise silikoni. Docek wow, prica wow, akcija top, picku za polizat samo tako. Prosa sam dosta toga, ali highlight mi bia kad je rekla xxxx dok sam nju jeba i naravno da sam to prihvatia. I jos bolje da mi je sama od sebe objasnila zasto je to htila.

11/10

Ima i kolegicu koju sam pozdravio. Nazalost ostaju samo 4 dana. Rado bi ponovia, ali sad je Alka, Thompsonovo i Oluja pa ce mi bit tesko uhvatit vrimena. Spominjala je nesto Pulu ali neznam hoce li tamo.

E da... tko pita za ovo ono, necu dat odgovore

Bankomat, pin, ojre, posjeta. A ne desanka šakica. Zapravo moze desanka ali onda posjeta. Inace finishing in 5 minutes

Bok momci, gdje mogu nac neku curku koja ce mi dat dobar foot fetish, bez jebanja. Imal netko neku preporuku ili savjet, ne mora biti s po ili ege .. bitno mi je da je sto mladja (18-25) i da je zgodnicka.. ne treba bit 10/10, ali da nije neki odron.. cijena nije problem neki, platio bi ja koliko god treba za dobru takvu uslugu

Pokušao dogovorit nju
+380 989 151 350 - Milana
1745236740_895331.jpg

Prvo me spalila za termin, nakon toga tražila selfie i kad nisam htio poslat stavila negativan komentar na NumBuster

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh