Mislim da govori za ovu?
spominjao ju je nekoliko puta ako se ne varam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da govori za ovu?
Ne pisu cijene. Koliko je cehdosla nazad picka svi picaka, the Jennifer
To je Carol, samo joj je pimp prominia ime u Bia jer je imala par lošijih recenzija u zadnje vrime, a i ja sa je ocrnia zbog katastrofalnog tretmana prilikom dogovaranja termina. Ako želiš sačuvati vrime i živce radije potraži neku drugu, bar ti je u Zagrebu ponuda sasvim zadovoljavajuća.Pojavila se neka sa fotkama od Carol, jel neko bio kod nje???
Hvala na infu, bio sam nekoliko puta kod Carol i svaki put je bilo jednostavno i više nego zadovoljavajuće. Zato me čudi ovaj upis.To je Carol, samo joj je pimp prominia ime u Bia jer je imala par lošijih recenzija u zadnje vrime, a i ja sa je ocrnia zbog katastrofalnog tretmana prilikom dogovaranja termina. Ako želiš sačuvati vrime i živce radije potraži neku drugu, bar ti je u Zagrebu ponuda sasvim zadovoljavajuća.
Bio si "kod nje" a nisi skužio da je ona na slikama???Hvala na infu, bio sam nekoliko puta kod Carol i svaki put je bilo jednostavno i više nego zadovoljavajuće. Zato me čudi ovaj upis.
A gledaj, svi mi imamo svoje dane, možda si naletil u krivi dan
Bio sam kod Carol, više puta, zato sam i pitao jel netko bio kod ove... Nisam znao da je promjenila profilBio si "kod nje" a nisi skužio da je ona na slikama???
Njen pimp ili kako Carol kaže operaterka je na forumu i Telegramu poznata kao zajebana i komplicirana, traži od tipova selfi, videopoziv i nekad čak i profil na društvenim mrežama. Neovisno o drugim rezervacijama prihvaća druge rezervacije i odobrava produljenje termina iako nema slobodno. Nekidan sam ja u Splitu ima izrazito neugodno iskustvo sa njima i ne bi nikome preporučia. Napisa sam ovdi na forumu, a ti kako te volja.Hvala na infu, bio sam nekoliko puta kod Carol i svaki put je bilo jednostavno i više nego zadovoljavajuće. Zato me čudi ovaj upis.
A gledaj, svi mi imamo svoje dane, možda si naletil u krivi dan
Je je, to je Carol, ja sam bija prošli tjedan kod nje tu u Splitu i nisam ima nikakvih problema u komunikaciji.Pojavila se neka sa fotkama od Carol, jel neko bio kod nje???
Pa ako si bio kod nje znao bi da je to ona na slikama neovisno kako se zove i ne bi pitao dalje gluposti...Bio sam kod Carol, više puta, zato sam i pitao jel netko bio kod ove... Nisam znao da je promjenila profil
Nauči čitati sa razumijevanjem
Fakat si glup i ograničen, pročitaj prvo pitanje!!! Bio sam kod Carol ali ne i kod Bie koja ima iste slike... Čovjek mi je objasnio da je to ista osoba, i dalje smo nastavili razgovorPa ako si bio kod nje znao bi da je to ona na slikama neovisno kako se zove i ne bi pitao dalje gluposti...
Poslao sam joj poruku ali kad sam spomenuo videopoziv za potvrdu odmah je prestala odgovaratiMislim da govori za ovu?
Ne valja se sa trulim panjem raspravljatFakat si glup i ograničen, pročitaj prvo pitanje!!! Bio sam kod Carol ali ne i kod Bie koja ima iste slike... Čovjek mi je objasnio da je to ista osoba, i dalje smo nastavili razgovor
Koji dio ti nije jasan?
Upravo to,, uvijek je bila bia ili carol...mijenja stalno imena i uvijek ima iste slike,,,, da je neka druga cura iza profila sigurno nebi stavila sve iste fotke nego samo par njih "ukrala" ali ovi s malim mozgovima to ne razumijuCarol je oduvijek imala i bar 2 profila pod imenom Bia, to znamo i mi koji nikad nismo bili kod nje.
Dobra na snimku ali jedan Martin je napisano da je scam...Mislim da govori za ovu?
Pa i meni je bilo neugodno, tko znas sto se krije u apartmanu??? Mozda I makro...Naravno da je svima neugodno..bojiš se sam ići ???
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|