BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Pazite se boleštine vrebaju, samo da upozorim. Ja više ne idem.
images

Aj evo ti preporuka. Uzmi Belezu. Pa ces viditi sta je makinja
iskreno saznao sam za ovaj sajt EGE ima nepuna 2 mjeseca i bukvalno kontaktirao 10 cura , prvi put uspješno sa nekom Bella brazilka 36 godina , silikonske grudi to me napalilo dobro , prije nje 3 bezuspješna pokušaja dogovora.

Nakon toga 5 bezuspješnih pokušaja da bih napokon dogovorio sa Valery Monroe isto brazilka , nju sam posjetio 2 puta bilo odlično sve na nivou , čista , uredna , ljubazna , GFE na visokom nivou.

Toliko fake profila i cura koje nemaju pojma šta ih pitam kad dogovaram.

Ova druga brazilka je rekla da ce se vjerovatno vratit u Dubrovnik za 2 sedmice pa kontam čekat pa ići na siguricu, zamara kad se napališ pa ispaneš budala na kraju . Možda od nje ne bude ništa pa čisto razmatram druge opcije koje su sigurne.

dajem vrlodobru ocjenu ovoj picki:

idajemvrlovrlovrlolosuocjenu-2ovojpicki

ova gore perla picka nova u biznisu, i to se osjeti, onak malo ju sram svega, witch is very cute for me
body is little biger, but dobro joj stoji, i jebe se ko stuka, dobar blowjob

ovadrugapisemovakojerjemalapremazanasvepraticitaforumprovjeravatibrojtakodacujojmalootezatiprijevodovogatekstauglavnomhigijenajakolosauzeosampolasatateizasaovecnakon15minadrugiklijentcekapredvratima
apartmanusamomcentrugradagdjeseulazidirektnoszelenogvalauapartman,jakolosebilajetuprijedvijegodineitadajebilanovauposlualiovosadajekatastrofakakoseponasasklijentimadontgohere

dajem vrlodobru ocjenu ovoj picki:

idajemvrlovrlovrlolosuocjenu-2ovojpicki

ova gore perla picka nova u biznisu, i to se osjeti, onak malo ju sram svega, witch is very cute for me
body is little biger, but dobro joj stoji, i jebe se ko stuka, dobar blowjob

ovadrugapisemovakojerjemalapremazanasvepraticitaforumprovjeravatibrojtakodacujojmalootezatiprijevodovogatekstauglavnomhigijenajakolosauzeosampolasatateizasaovecnakon15minadrugiklijentcekapredvratima
apartmanusamomcentrugradagdjeseulazidirektnoszelenogvalauapartman,jakolosebilajetuprijedvijegodineitadajebilanovauposlualiovosadajekatastrofakakoseponasasklijentimadontgohere
Ovo ce desfrirati jedino ako prica hrvatski ili ima pimpa odavde👍🏻

prijejeradilazaagentaalivecduzeneradinegojesama
kolikovidimizrazgovorasnjomovdjezaradjujevelikuparuidodjekaokettipoparmjeseciodraditiposaoivratitisekucistorbomnovaca
alibrateovakvoponasanjekakoonasadaradijekaoonaulicarkaizgajeveprije30godina
stetajerimadobrotijelobassteta
cekasnacestizelenivaldaudjesuapartmandirektnoskolnika,tojosnisamvidio
drugastvarsmrdinacigareteiizustabasseosjeca
mozdaovosvenekomnebismetalojertijeloimaodlicno

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh