Brate ili je otputovala ili joj je isteklo mjesec dana oglasa , uglavnom u nedelju je otišla za Varaždin bila je prije toga u Dubrovniku ja da znam bar 5 dana.Page not found. Hvala, pimp.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brate ili je otputovala ili joj je isteklo mjesec dana oglasa , uglavnom u nedelju je otišla za Varaždin bila je prije toga u Dubrovniku ja da znam bar 5 dana.Page not found. Hvala, pimp.
groznica zapadnog nila?Pazite se boleštine vrebaju, samo da upozorim. Ja više ne idem.
ako je to onaj sto kuha kurvama taj je top lik hahaBio sam u nekom telegramu al je bio neki lik koji je imao neke bolesne recenzije, stalno pisao, kao da pise romanticnu fantaziju pa sam izasao
tamo je dosta tema van zagrebaPa hrpa ljudi koji su nekad bili aktivni na forumu su vec na Telegramu.
Postoji grupa i kanal sa clanovima iz ZG-a, OS-a najvise...pomalo i drugi gradovi.
Ne bi to bilo ništa novo. Neki kupuju poklone, nose boce vina, popravljaju apartmane ... Da se ubiješako je to onaj sto kuha kurvama taj je top lik haha
Budi malo odredjeniji. Sta si okupio I od koje? Jesi koristio zastitu?Pazite se boleštine vrebaju, samo da upozorim. Ja više ne idem.
Pokupio.Budi malo odredjeniji. Sta si okupio I od koje? Jesi koristio zastitu?
Pazite se boleštine vrebaju, samo da upozorim. Ja više ne idem.
Iko imao iskustvo sa ovom
Dali je fake profil , itd . . .
Hvala cijenim . Usput ova je fake znam iz iskustva.Bez da sam bia u kontaktu snjom. Ali taj predbroj, taj cijenik = bon
Samo nije kao ovi naši da ides na INU nego druge opcije. Probaj dogovorit ali ostani doma. I to je to. Ako slucajno kaze kad si dosa na adresu, da slikas ulaz onda reci da ti je kamera neradi
Hvala cijenim . Usput ova je fake znam iz iskustva.
Traži bon, Tisak , Ina i slično.
Cuj, jer ti nas tu jebes u zdrav mozak?!? Niti jedna od tvojih cura, koje si posjetio, postoji. "Page not found".
Pozdrav braco, bio sam kod Julie, duboko pusi bez kondoma, squirta, mjenja poze, odlicna![]()
Ovo ce desfrirati jedino ako prica hrvatski ili ima pimpa odavdedajem vrlodobru ocjenu ovoj picki:
idajemvrlovrlovrlolosuocjenu-2ovojpicki
ova gore perla picka nova u biznisu, i to se osjeti, onak malo ju sram svega, witch is very cute for me
body is little biger, but dobro joj stoji, i jebe se ko stuka, dobar blowjob
ovadrugapisemovakojerjemalapremazanasvepraticitaforumprovjeravatibrojtakodacujojmalootezatiprijevodovogatekstauglavnomhigijenajakolosauzeosampolasatateizasaovecnakon15minadrugiklijentcekapredvratima
apartmanusamomcentrugradagdjeseulazidirektnoszelenogvalauapartman,jakolosebilajetuprijedvijegodineitadajebilanovauposlualiovosadajekatastrofakakoseponasasklijentimadontgohere
dajem vrlodobru ocjenu ovoj picki:
idajemvrlovrlovrlolosuocjenu-2ovojpicki
ova gore perla picka nova u biznisu, i to se osjeti, onak malo ju sram svega, witch is very cute for me
body is little biger, but dobro joj stoji, i jebe se ko stuka, dobar blowjob
ovadrugapisemovakojerjemalapremazanasvepraticitaforumprovjeravatibrojtakodacujojmalootezatiprijevodovogatekstauglavnomhigijenajakolosauzeosampolasatateizasaovecnakon15minadrugiklijentcekapredvratima
apartmanusamomcentrugradagdjeseulazidirektnoszelenogvalauapartman,jakolosebilajetuprijedvijegodineitadajebilanovauposlualiovosadajekatastrofakakoseponasasklijentimadontgohere
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|