brickprick
New member
Cisto disclaimer: nisam nikoga opljackao. Mobitel sam joj uzeo u ruku za slucaj da krene kenjat da nece vratit pare. Kako je vratila tako sam i ja mobitel samo odlozio.Bravo tak treba. Jebote stari ti si se pol dana voziko da dodes do kurve kakvu si htio. I jos kad si dobio, pol stvari ti neda i jos higijena 0 i ima druge likove u stanu hahahah.
Odjebi to sve, takve treba samo opljackat i nis drugo da se ne vracaju vise ovdje.
Znaci kod ove mayke stari moj, platio 300€ 1h, osto 2h jer em sam se vise puta otusirao, dala mi je masazu, kaze nema veze za vrijeme,
Kad dolazis bas tebe ceka, ne pozove vise ljudi pa da nekog ostavi pred vratima, kad dodes kod nje, ima svega, bez gluposti ovo je ekstra itd. Tak treba bit a ne ove gluposti i navlacenja jebo im pas mater vise.
Isto tako nemam apsolutno nista protiv Brune, a ovim simpovima i debilima koji se zaljubljuju u kruve mogu porucit da mi se napuse kurca. Pa mi koji idemo na kurve nismo normalni, a one su jos na ntu luđe od nas. I sto je kurva luđa bolji je seks. Mogao bi svakakvih prica ispricat o vrlo popularnim kurvama s ovog foruma tipa Ruby, ali cu sutjeti da se ne bi koji simp naljutio