BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Bravo tak treba. Jebote stari ti si se pol dana voziko da dodes do kurve kakvu si htio. I jos kad si dobio, pol stvari ti neda i jos higijena 0 i ima druge likove u stanu hahahah.

Odjebi to sve, takve treba samo opljackat i nis drugo da se ne vracaju vise ovdje.

Znaci kod ove mayke stari moj, platio 300€ 1h, osto 2h jer em sam se vise puta otusirao, dala mi je masazu, kaze nema veze za vrijeme,

Kad dolazis bas tebe ceka, ne pozove vise ljudi pa da nekog ostavi pred vratima, kad dodes kod nje, ima svega, bez gluposti ovo je ekstra itd. Tak treba bit a ne ove gluposti i navlacenja jebo im pas mater vise.
Cisto disclaimer: nisam nikoga opljackao. Mobitel sam joj uzeo u ruku za slucaj da krene kenjat da nece vratit pare. Kako je vratila tako sam i ja mobitel samo odlozio.

Isto tako nemam apsolutno nista protiv Brune, a ovim simpovima i debilima koji se zaljubljuju u kruve mogu porucit da mi se napuse kurca. Pa mi koji idemo na kurve nismo normalni, a one su jos na ntu luđe od nas. I sto je kurva luđa bolji je seks. Mogao bi svakakvih prica ispricat o vrlo popularnim kurvama s ovog foruma tipa Ruby, ali cu sutjeti da se ne bi koji simp naljutio ✌️😂

Cisto disclaimer: nisam nikoga opljackao. Mobitel sam joj uzeo u ruku za slucaj da krene kenjat da nece vratit pare. Kako je vratila tako sam i ja mobitel samo odlozio.

Isto tako nemam apsolutno nista protiv Brune, a ovim simpovima i debilima koji se zaljubljuju u kruve mogu porucit da mi se napuse kurca. Pa mi koji idemo na kurve nismo normalni, a one su jos na ntu luđe od nas. I sto je kurva luđa bolji je seks. Mogao bi svakakvih prica ispricat o vrlo popularnim kurvama s ovog foruma tipa Ruby, ali cu sutjeti da se ne bi koji simp naljutio ✌️😂
Podsjećaš me na onog retardiranog Merkura, iskreno ne bi me iznenadilo da je otvorio novi profil. A ako niste ista osoba, toplo preporučam da si uzajamno popušite. 😂😂

Opjevana već sto puta pa samo da potvrdim pozitivna iskustva, danas sam je prvi put probao, prostor u strogom centru, ne odgovara ona na poruke, ali nije ni agent nego je zadužila jednu prijateljicu da joj bude telefonista

Dogovor jako lagan, zajeb je što mora osobno izać po tebe na ulazna vrata, a masa je ljudi okolo obzirom na lokaciju, ali kaze mi da sutra mijenja apartman koji ce isto bit u centru

Akcija odlična, sve standardne poze, jako aktivna, ti doslovce ne moraš ništa radit, ona će te sama izjebat :), u pauzi tuširanje, top kupaonica i čisti ručnici, ona se isto tušira između pucnjeva, higijena joj je opcenito top, cijela je mirišljava, malo popričali nakon prvog pucnja o svemu i svačemu, ponovno akcija i opet tuširanje ako oćeš na kraju, nema žurbe, nema gledanja na sat, jako dobro iskustvo

Cijena je 200 EUR za sat vremena

Svaka čast. Ovo treba biti primjer drugima. Neka i one gube vrijeme i živce, valjda će se naučiti pameti.
A s ovom starom kurabom manu nisi niš pogrješio. Ima baš ogromno dupe, nekog to rajca i droljasta je samo u početku da te privuče, kasnije mrtvo puhalo - pasiva, čeka da odradiš. Malo se pravi da ne zn engleski, pa brzo skuži i tako..

Kad već pišem napisat ću i kratki osvrt za giu koju su tu hvalili. Mala narkomanka ne izgleda loše. Ali za 220E također previše pasivna. I radi ko na traci. Pslije mene se samo obukla u istu opravu i čekala drugog....
zašto narkomanka?

od kad je to marihuana droga?

Samo da se nadovežem na ove priče o popularnoj Bruni. Znači cura je iteksko popularna pogotovo u St, al iz prve ruke mogu reć da joj diskrecija nije jača strana. Isto tako sam sazna od jedne druge brazilke jedan ne baš lip info o njoj.To mi je ogroman red flag i prekrižena je kod mene, bez obzira šta mi je top pička koju moš gledat a ne vidit mane, meni osobno fizički najprivlačnija na ege.

Samo da se nadovežem na ove priče o popularnoj Bruni. Znači cura je iteksko popularna pogotovo u St, al iz prve ruke mogu reć da joj diskrecija nije jača strana. Isto tako sam sazna od jedne druge brazilke jedan ne baš lip info o njoj.To mi je ogroman red flag i prekrižena je kod mene, bez obzira šta mi je top pička koju moš gledat a ne vidit mane, meni osobno fizički najprivlačnija na ege.
Eto, jebaču, dočeka si svojih 5 minuta slave.. Jel se sad osjećaš bolje? 😂

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh