BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Zašto "bipolarnoj Bruni"?
Bio sam s Brunom dva puta i oba puta bilo top. Nisam primijetio negativne recenzije za nju. Možda mi je promaklo
Jer je mali šupak pa se voli naslađivati privatnim stvarima koje su mu rečene u povjerenju. Pitanje je dana kad ce se odlučiti napokon otići kod neke domine da mu nabije dildo u dupe i stopalo u usta dok mu ona lijepo objašnjava kakav je mali crv ustvari.

Ma neka piše tko što hoće, nemamo svi iste afinitete niti su cure uvijek jednako raspoložene (kao ni bilo tko od nas) pa su različita iskustva normalna. Ali začudilo me ovo bipolarna.

Meni je Bruna top i jedva čekam da se vrati s odmora, ma što tko mislio 😉
Ne znam kaj ovaj kenja, po cem sam ja to nasilan? Uglavnom bipolarna jer mi je doslovno rekla da je bipolarna pa nisam mislio da sam poseban i jedini koji ima tu informaciju. Al da cura ima bolesne napadaje manije i zato i je tako posebna jer se jebe ko zecica.

Ne znam kaj ovaj kenja, po cem sam ja to nasilan? Uglavnom bipolarna jer mi je doslovno rekla da je bipolarna pa nisam mislio da sam poseban i jedini koji ima tu informaciju. Al da cura ima bolesne napadaje manije i zato i je tako posebna jer se jebe ko zecica.
Kolega Brickprick je u pravu,meni isto rekla da je bipolarna,zato i je tako smušena i mora piti kojekakve tablete da ne pukne.Fakat smiješno da se toliko brani neka cura i to pogotovo kolege iz Splita kojima je ona nešto sveto a najsmješnije je da kada je bila u Zagrebu zadnji put i bio s njom pričala sve najgore o ljudima tamo i gradu i da joj je dobro samo zbog love.Jos mi je pričala o nekima i pokazivala poruke koje joj šaljete,recimo prepoznao sam jednog od njezinih velikih fanova ovdje sa splitskog dijela teme pa je onda vi branite.Rekao sam već da je to cura jako psihički nestabilna i makar mi je draga svaki put se sve vise vide tragovi ovog posla na njoj.Recimo ja kada sam bio prošle godine s njom je bilo top jer nije radila za agenciju,imala je telefonistu i onda se ubrzo nakon toga opet vratila u agenciju i sada je kod nje kao na traci,pređe je minimalno 7,8 frajera dnevno šta je meni osobno previše i zato sam je prekrižio pogotovo jer zadnji put kada sam bio susrećem se sa ovim koji izlazi a kada sam izlazio susrećem se sa idućim,znaci kao na kolodvoru.Jos sam je morao tjerati da se ide istuširati jer mi je išla prodati priču kao da je a ja joj kažem da kako se uspjela istuširati,osušiti i oprati u minutu pa je nekako preko kurca se otišla otuširati.Rade odem kod neke druge cure,platim malo skuplje i da nije kao na kolodvoru makar šteta jer cura je stvarno top,jebe se ko luda i da je imalo pametna i sposobna radila bi Independent i 3,4 klijenta dnevno uzela istu lovu kao i sa 10 s agencijom.

Bio prekjučer sa Jennifer i top iskustvo,prava rasna tamna Kolumbijka.
Prostor blizu Martićeve,doček u petama i donjem rublju,već kada je otvorila vrata znao sam da je to to.
Apartman ok,krevet bi mogao biti bolji,higijena njezina top,mirisna i čista.
Dogovorio sat vremena 250 sve osim anala.
Znaci ljubi se odlično a pušenje je jedno od boljih,nije bad deepthroat ali proba i to,slini ga,gleda te u oci i baca odličan dirty talk,liže jaja i onda se spusta još dolje i odradi i dobar rimming.Akcija top,sudjeluje,mijenja poze i završetak na one velike sise.U pauzi razgovor jer ova cura je jedna od rijetkih Latina šta priča odličan engleski i tu sve pohvale.
Nakon toga runda 2.Ne gleda bas na vrijeme.
Znaci odlična mješavina gfe i pse,jedna od boljih u zadnje vrijeme.
E sad losa vijest da je jučer otišla i neću je moći ponovit jer već danas bi je odradio bez pola problema ali rekla je da će se vratiti ubrzo jer joj tu svida.
Ja se nadam ubrzo

Žao mi je da sam išta pitao. Mislio sam da je posrijedi neko loše iskustvo pa me zanimalo, ali zdravstveno stanje zbilja nije za forum
Prijatelju dragi, tebi je to kristalno čisto, ali eto ima brdo jadnika koji jedva cekaju da iznose takve stvari. To je stvar psihickog stanja, odgoja i zdravog razuma, pristojnosti i da ne nabrajam dalje... Nazalost, forum je pun takvih spodoba koji se osjecaju nadmocno kad anonimno iznose takve stvari i nije im jasno sto nije u redu sa tim. Nadam se da ih barem majke vole...

Kolega Brickprick je u pravu,meni isto rekla da je bipolarna,zato i je tako smušena i mora piti kojekakve tablete da ne pukne.Fakat smiješno da se toliko brani neka cura i to pogotovo kolege iz Splita kojima je ona nešto sveto a najsmješnije je da kada je bila u Zagrebu zadnji put i bio s njom pričala sve najgore o ljudima tamo i gradu i da joj je dobro samo zbog love.Jos mi je pričala o nekima i pokazivala poruke koje joj šaljete,recimo prepoznao sam jednog od njezinih velikih fanova ovdje sa splitskog dijela teme pa je onda vi branite.Rekao sam već da je to cura jako psihički nestabilna i makar mi je draga svaki put se sve vise vide tragovi ovog posla na njoj.Recimo ja kada sam bio prošle godine s njom je bilo top jer nije radila za agenciju,imala je telefonistu i onda se ubrzo nakon toga opet vratila u agenciju i sada je kod nje kao na traci,pređe je minimalno 7,8 frajera dnevno šta je meni osobno previše i zato sam je prekrižio pogotovo jer zadnji put kada sam bio susrećem se sa ovim koji izlazi a kada sam izlazio susrećem se sa idućim,znaci kao na kolodvoru.Jos sam je morao tjerati da se ide istuširati jer mi je išla prodati priču kao da je a ja joj kažem da kako se uspjela istuširati,osušiti i oprati u minutu pa je nekako preko kurca se otišla otuširati.Rade odem kod neke druge cure,platim malo skuplje i da nije kao na kolodvoru makar šteta jer cura je stvarno top,jebe se ko luda i da je imalo pametna i sposobna radila bi Independent i 3,4 klijenta dnevno uzela istu lovu kao i sa 10 s agencijom.
Da ti je cura imalo draga, ne bi ovako pričao na forumu o njoj. Njeno zdravstveno stanje ne bi trebalo bit tema na forumu. Po čemu si ti drugačiji od tipova koji ti objavljuju instagram profile cura ovdje na forumu? Što ti je cura napravila da se tako prema njoj odnosiš? Kolega jomaland vam je već utvrdio dijagnozu, dodat ću samo ovo: ajte se ličit!

Forum je bas super misto za pisanje o privatnim stvarima pojedinih cura,pogotovo kad se nađu neki pojedinci koji izgleda se malo žele dokazat ili šta vec su umislili u svojim glavama
Zato i je forum posta šta je🤮🤮

Triba bit gospodin čovik i zadržat to za sebe,a ne ovdi piskarat,radi čega???
STRAŠNOOO..

U međuvremenu sam se obukao i vec imao njen iphone u rukama za slucaj da krene kenjat ili ne vrati svu lovu. Sva sreca vratila je sve bez pogovora. Malo mi je zao na kraju kaj mozda nisam kresnuo onu Manu unatoc plasticnoj guzici, bas je drolja, apartman joj je top i bolje mozda da sam ju kresnuo, ovako oso doma izdrkat...

Nadam se da ste vi ostali imali vise srece!
Bravo tak treba. Jebote stari ti si se pol dana voziko da dodes do kurve kakvu si htio. I jos kad si dobio, pol stvari ti neda i jos higijena 0 i ima druge likove u stanu hahahah.

Odjebi to sve, takve treba samo opljackat i nis drugo da se ne vracaju vise ovdje.

Znaci kod ove mayke stari moj, platio 300€ 1h, osto 2h jer em sam se vise puta otusirao, dala mi je masazu, kaze nema veze za vrijeme,

Kad dolazis bas tebe ceka, ne pozove vise ljudi pa da nekog ostavi pred vratima, kad dodes kod nje, ima svega, bez gluposti ovo je ekstra itd. Tak treba bit a ne ove gluposti i navlacenja jebo im pas mater vise.

Bio prekjučer sa Jennifer i top iskustvo,prava rasna tamna Kolumbijka.
Prostor blizu Martićeve,doček u petama i donjem rublju,već kada je otvorila vrata znao sam da je to to.
Apartman ok,krevet bi mogao biti bolji,higijena njezina top,mirisna i čista.
Dogovorio sat vremena 250 sve osim anala.
Znaci ljubi se odlično a pušenje je jedno od boljih,nije bad deepthroat ali proba i to,slini ga,gleda te u oci i baca odličan dirty talk,liže jaja i onda se spusta još dolje i odradi i dobar rimming.Akcija top,sudjeluje,mijenja poze i završetak na one velike sise.U pauzi razgovor jer ova cura je jedna od rijetkih Latina šta priča odličan engleski i tu sve pohvale.
Nakon toga runda 2.Ne gleda bas na vrijeme.
Znaci odlična mješavina gfe i pse,jedna od boljih u zadnje vrijeme.
E sad losa vijest da je jučer otišla i neću je moći ponovit jer već danas bi je odradio bez pola problema ali rekla je da će se vratiti ubrzo jer joj tu svida.
Ja se nadam ubrzo
sad mi je žao što nisam otišao kad pročitam ovakvu recenziju ali nekako mi je bila sumnjiva i čekao sam recenziju i sad ode. a ništa čekamo da se vrati

Evo i ja posjetio Baby Muniz, nakon svega nisam odolio da ne upoznam curu tako sličnu Bruni

Kako je uglavnom sve napisano, nema potrebe da dužim nego da potvrdim prethodne pozitivne recenzije. Izuzetno simpatična, higijena na nivou, veliki čisti ručnik, ponudila piće poslije tuširanja. Ljubljenje, masaža, oral bez, akcija, prvo u sobi pa u dnevnom boravku. Sve za pohvalu. Odlična vrijednost za novac.
Engleski slab, ali malo španjolskog i talijanskog i skoro da nam translator nije ni trebao.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh