Vrtim po EGE i razmišljam da bih probao neku novu, ali onda vidim Marinin profil pa si mislim zašto ne. Bio već s njom, bilo super, ali nisam ponavljao. Kad sam prvi put bio dočekala me ona umjesto neke druge, ali računam da se pimp neće zajebavati sa mnom sad kad ju znam. Kad ono... Dočekala me ova
Prvi put u skromnoj karijeri da sam se zahvalio i okrenuo. Pišem pimpu da nije OK, ali nema odgovora.
Ništa, ipak idem probat nešto novo. Izbor padne na Brazilku Nany
Dogovor lak, odem, kad ono opet neka druga (iako neloša), ali sad ja imam principe... Odlazim, a pimp šalje poruku da je krivi apartman i da odem u drugi na istoj lokaciji. Dođem, pokucam, cura otvori, nije joj jasno što hoću, ali zvoni joj mob. pa mi mahne da uđem. Ispričava se zbog zabune, ali vidim da nije sretna što sad mora raditi. Činilo mi se da to nije cura sa slika ali kaže da je pa tko će ga znati... Uglavnom, ostao, ali cijelo vrijeme mi se je činilo da je atmosfera u tonu "daj da to obavimo kad baš moramo" iako ne mogu reći da je bila nepristojna.
Kad sam otišao vidim da to nije Nany nego ova:
Znam...
Jedino dobro u svemu što je nevjerojatno uska. Pušenje bez ali totalno bez volje. Da je atmosfera bila drukčija moglo je biti vrhunski 2x. Ovako jedva nekako obavili jednom i razlaz.
Zaključak je da nas ne vuku za nos samo pimpovi Ukrajinki...