BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Evo bio i ja kod Mile. Nakon svega što je napisano, nemam sto nego potvrditi da je stvarno jedno od najboljih iskustava. Je malo starija nego sam očekivao (rekao bih između 35 i 40), ali nije joj to nikakav minus, stvarno zgodna.
Žena je baš ekstra profesionalna, nijednom nije pogledala na mobitel ili sat.
Sve je besprijekorno, ali moram izdvojiti oral i ljubljenje/lizanje cijelog tijela. Baš se uživi... Tko traži žensku koja se ljubi jezikom bez ikakvih zadrški neka ne traži dalje. Kaže da je u Zagrebu do kraja mjeseca.

Evo bio i ja kod Mile. Nakon svega što je napisano, nemam sto nego potvrditi da je stvarno jedno od najboljih iskustava. Je malo starija nego sam očekivao (rekao bih između 35 i 40), ali nije joj to nikakav minus, stvarno zgodna.
Žena je baš ekstra profesionalna, nijednom nije pogledala na mobitel ili sat.
Sve je besprijekorno, ali moram izdvojiti oral i ljubljenje/lizanje cijelog tijela. Baš se uživi... Tko traži žensku koja se ljubi jezikom bez ikakvih zadrški neka ne traži dalje. Kaže da je u Zagrebu do kraja mjeseca.
Kad ju je najbolje kontaktirat, kad se vama javila?

poznata na forumu kao ruskinja Irina, meni osobno izgleda starije nego na slikama, debelo je ona u 40-ima tako da je ovo 35 jedna velika laž 😅 e sad akcija je stvarno odlična ali za 250€ možeš naći puno zgodniju curu
U pravu si,ona je bliže pedesetoj nego četrdesetoj,ali šta je meni i dan danas fascinantno je to da ekipa brije da je Ruskinja,Hrvatica rođena u Zagrebu,uvijek sam s njom pričao na hrvatskom.Nisam bio s njom od prošlog ljeta ali u početku mi je bila ok,milfica za pokorati i za 200 eura radila je bas sve onda dok je tek počinjala.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh