BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Carol je jedna prekrasna djevojka koja će mi ostati u sjećanju jako dugo njena zadivljujuća ljepota uživo i ta sexy guza tek, savršena u krevetu ,slobodno mogu reći da smo vodili ljubav a ne sex ,vrlo dobro govori engleski ,usluga besprijekorna 1000/10000 . Carol vidimo se ponovno i ponovno !
Jedi💩

Evo bio i ja kod Mile. Nakon svega što je napisano, nemam sto nego potvrditi da je stvarno jedno od najboljih iskustava. Je malo starija nego sam očekivao (rekao bih između 35 i 40), ali nije joj to nikakav minus, stvarno zgodna.
Žena je baš ekstra profesionalna, nijednom nije pogledala na mobitel ili sat.
Sve je besprijekorno, ali moram izdvojiti oral i ljubljenje/lizanje cijelog tijela. Baš se uživi... Tko traži žensku koja se ljubi jezikom bez ikakvih zadrški neka ne traži dalje. Kaže da je u Zagrebu do kraja mjeseca.

Ima li ko broj od Gabriele Agat?
Jučer je bia njen oglas da je došla u ST, a sad ga je ugasila. Ima bit da ima dosta posla a volia bi je provat.

Evo bio i ja kod Mile. Nakon svega što je napisano, nemam sto nego potvrditi da je stvarno jedno od najboljih iskustava. Je malo starija nego sam očekivao (rekao bih između 35 i 40), ali nije joj to nikakav minus, stvarno zgodna.
Žena je baš ekstra profesionalna, nijednom nije pogledala na mobitel ili sat.
Sve je besprijekorno, ali moram izdvojiti oral i ljubljenje/lizanje cijelog tijela. Baš se uživi... Tko traži žensku koja se ljubi jezikom bez ikakvih zadrški neka ne traži dalje. Kaže da je u Zagrebu do kraja mjeseca.
Kad ju je najbolje kontaktirat, kad se vama javila?

Predivna mlada topla djevojka za ćistu desetku od izgleda do usluge. Sigurno ću je opet vidjet na duže i zagreb puta kada dođe u Osijek. Čarobna je. Pravi užitak.
Makro??

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh