BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Bio sam jučer kod Manu . Prvi put, te doživio top iskustvo!

Neću pisati neku detaljnu recenziju jer se za Manu već zna na forumu.

Dogovor je bio unaprijed iskomuniciran i potvrđen, a na dan termina sam samo još jednom potvrdio dolazak. Dočekala me uredna i nasmijana. Brzo sam se otuširao kod nje i odmah smo prešli na stvar.

Ljubljenje - top. Oral fantazija, a pogled dok to radi – wow. Akcija top, iskustvo top od početka do kraja.

Nakon svega još smo malo pričali, cura ima super energiju i jako dobar vibe. Po meni, vrijedi svakog eura. Kad vidim koliko druge traže (200+ €), a ne znaju ni beknuti engleski, stvarno nemam volje gubiti vrijeme na prevođenje preko mobitela i onda drmati.
Manu ponavljam bez razmišljanja.

Dečki imam problem. Nažalost sam posjetio onu retardiranu sa Švarče (Bašćinska ulica).

Uglavnom nisam koristio kondom. Pretpostavljate što se desilo. Zarazio sam se. Otišao sam na testiranje i jedan test pod imenom Ureaplasma parvum je pozitivan.

Sad doktorica me tješi da je to kod mnogih pozitivno, da je normalno, osim u većim količinama ali da uglavnom nemam brige.
Mada sam skeptičan jer test je pozitivan. Pa ću morati ići na daljene testiranje. Da utvrdim 100% jer za sad sam pozitivan.

Znam da sam glup i da je glupo ići na kurve bez kondoma, ali što da kažem. Očajan sam bio i glup. I eto sad plaćam tu glupost.

Pazite se ako idite kod nje jer je ona spolno bolesna. Čak ni sa kondomom nije sigurno, a kamoli bez.
Daj smiri se, pa nisi dobio sidu...to je bakterija koja je kod zena inace normalni sastav rodnice, samo ocito se kod cure malo vise luci, mozda koristi anti baby pilule ili nije dugo bila kod ginekologa.
Al naravno da kod kurvi koristis kondom...
Napisao si kaj da si dobio Clamidiju ili Sifilis

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh