BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Moj mali izlet u Zagreb je završio, a cura sa kojom sam proveo odlično vrijeme je svima već poznata Katty.

Već je dovoljno o njoj napisano i sve pohvale su istina, pa neću pisati kompletnu recenziju jer nema smisla.
Cura je stvarno jako zgodna i draga, dobro priča engleski i sex je vrhunski. Ono što ću istaknuti, a što je meni bilo TOP, je njezin pogled. Ima cura koje te gledaju u oči tijekom akcije, ali niti jedna (koju sam ja probao) to ne radi kao Katty. Cura ima "fuck me" pogled na jednoj višoj razini. Sve zajedno higijena, atmosfera i sex - 10/10

Ovdje na forumu se vrte priče da se nikome ne javlja i da ne uzima nove klijente - to apsolutno nije istina.

meni se javila u roku od 15-ak minuta i sve smo vrlo brzo dogovorili.

Cura normalno radi i uzima klijente, a kaže da oni kojima se ne javlja dobro znaju zašto im se ne javlja.

Uglavnom, platio sam sat vremena 220€ (ne tražim popust kada znam da je usluga vrhunska) ostao sat i pol.

Tko nije probao Katty, svakako preporučujem

Koliko volim Brazilke to je nemoguce…

Prostor u centru grada
150 rotkvica/30 minuta
Dogovor lak
Slike vecinom njene, mozda od prije dvije, tri godine

Doček u finom crnom čipkastom donjem rublju, a uz to i vrlo dobrog raspoloženja. Nakon malo razgovora kreće ljubljenje i mazenje stojecki, pa na krevetu. Ima bas lijepo vitko tijelo uz onaku prcastu guzu, nista preveliko niti premaleno bas onako taman za dobar GFE. Oral bez kondoma i fino ga uvlaci i gleda u oci dok joj diram guzu i pickicu. Nakon orala, lijepo smo se namjestili u misionarku, a najvise volim kad podize zdjelicu i trlja klitoris u mene kako bi svrsila, a to je upravo i radila. Malo doggya i nakon toga vrlo dobar handjob i svrsavanje.

Mogao bih cak reci da je i za ponoviti. Vrlo vrlo zadovoljan.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh