BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Moj mali izlet u Zagreb je završio, a cura sa kojom sam proveo odlično vrijeme je svima već poznata Katty.

Već je dovoljno o njoj napisano i sve pohvale su istina, pa neću pisati kompletnu recenziju jer nema smisla.
Cura je stvarno jako zgodna i draga, dobro priča engleski i sex je vrhunski. Ono što ću istaknuti, a što je meni bilo TOP, je njezin pogled. Ima cura koje te gledaju u oči tijekom akcije, ali niti jedna (koju sam ja probao) to ne radi kao Katty. Cura ima "fuck me" pogled na jednoj višoj razini. Sve zajedno higijena, atmosfera i sex - 10/10

Ovdje na forumu se vrte priče da se nikome ne javlja i da ne uzima nove klijente - to apsolutno nije istina.

meni se javila u roku od 15-ak minuta i sve smo vrlo brzo dogovorili.

Cura normalno radi i uzima klijente, a kaže da oni kojima se ne javlja dobro znaju zašto im se ne javlja.

Uglavnom, platio sam sat vremena 220€ (ne tražim popust kada znam da je usluga vrhunska) ostao sat i pol.

Tko nije probao Katty, svakako preporučujem

Koliko volim Brazilke to je nemoguce…

Prostor u centru grada
150 rotkvica/30 minuta
Dogovor lak
Slike vecinom njene, mozda od prije dvije, tri godine

Doček u finom crnom čipkastom donjem rublju, a uz to i vrlo dobrog raspoloženja. Nakon malo razgovora kreće ljubljenje i mazenje stojecki, pa na krevetu. Ima bas lijepo vitko tijelo uz onaku prcastu guzu, nista preveliko niti premaleno bas onako taman za dobar GFE. Oral bez kondoma i fino ga uvlaci i gleda u oci dok joj diram guzu i pickicu. Nakon orala, lijepo smo se namjestili u misionarku, a najvise volim kad podize zdjelicu i trlja klitoris u mene kako bi svrsila, a to je upravo i radila. Malo doggya i nakon toga vrlo dobar handjob i svrsavanje.

Mogao bih cak reci da je i za ponoviti. Vrlo vrlo zadovoljan.

kakav promasaj, treba sam se odmah okrenuti kad mi se učinilo da nije to ta cura sa slika. Ali reko nije tak losa. Ali onda sve gore, nece pusiti, stavlja kondom na spusten kurac. Nece nista. Tu mi je dopizdilo i trazim novac nazad, neda novac. Zove neku zenu na mob, kao vretit ce 50 (od 150). Na kraju sam joj rekao minimalno 100. 100 je nevoljko vratila. Zaradila 50 eura za nista.

Uglavnom izbjegavajte. Koranska ulica

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh