BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Šanse za dobit sifilis od sifiličarke u seksu sa kondomom su do 26%, ovisno gdje se nalazi sifilični čir, pa ti jebi tu Krisu:

The chance of contracting syphilis through one-time protected sex with a person who has syphilis is between 0% and 26.7%. It depends on the location of the sore and whether it is covered by a condom.

Ovako izgledaju sifilična usta, pa ti daj Krisi da ti ga popuši:

Krisu necu vise jer nije moj tip. Ali cu sa novo dobivenim sifilisom jebat vecinu cura sa ege. Pa ti onda nemoj ic na ege, nego ostani doma drkati da se ne zarazis.

Svaki sex sa curama koje se oglašavaju na PO i EGE bez kondoma je izraziti rizik. Samo, nemojte se iznenaditi i kad kod nekih "kućanica" pokupite neku bolest a uvjereni ste, kako je žena uredna i čista i 100% zdrava, i da se može bez kondoma. Pa onda doma objašnjavajte kako ste urinoplazmu pokupili u sauni... a uz to što je još gore nikakvih simptoma nije bilo, nego me jedan prijatelj upozorio da je pozitivan.
Dakle, kolege moje po kurvanju, svi koji jebete Krisu, ili bilo koju drugu bez kondoma, odite na testiranje s vremena na vrijeme. Istina da je to 250 eura možda bačenih u vjetar ali....

Svaki sex sa curama koje se oglašavaju na PO i EGE bez kondoma je izraziti rizik. Samo, nemojte se iznenaditi i kad kod nekih "kućanica" pokupite neku bolest a uvjereni ste, kako je žena uredna i čista i 100% zdrava, i da se može bez kondoma. Pa onda doma objašnjavajte kako ste urinoplazmu pokupili u sauni... a uz to što je još gore nikakvih simptoma nije bilo, nego me jedan prijatelj upozorio da je pozitivan.
Dakle, kolege moje po kurvanju, svi koji jebete Krisu, ili bilo koju drugu bez kondoma, odite na testiranje s vremena na vrijeme. Istina da je to 250 eura možda bačenih u vjetar ali....
Jebu oni i muškarce u suknjicama tako da im bolest nije strana

Jebote možeš od pušenja bez kondoma dobit ureaplasmu onda si najebao doma

A odakle ti znas da siri zarazu jedi bio kod nje pokupio nesto ili laprdas glupisti
Po tvom je izazvala epidemiju sifilisa u Zg
Eto pljuvali ste po curi i nemoze se vise dobiti mob joj iskljucen
Nisam je jebao i dobro da nisam. Dotična ninfomanka je već napravila tihu epidemiju, ako ne sifilisa, onda side i ostalih guba koje se na njoj ne vide direktno, ali ćete saznat kroz par tjedana/mjeseci. Već je bilo više sličnih tema po forumu. Najbolji je primjer one ukrajinke sidašice radodajke konobarice u Macoli koja je inficirala više šofera i policajaca (ako je policija to demantirala, ali gdje ima dima ima i vatre). Ta Krisa se već zadržala previše u Zg, da ima pameti išla bi sama odavno, ovako slijedi deportacija uskoro s obzirom na to koliko je prašine podigla. Neko je već spomenuo da je dotična bugarka, a ne ukrajinka. Ja inače bugarkama ne vjerujem jer su iz mog iskustva prevarantice, jebo sam ih nekoliko, samo sa jednom sam bio zadovoljan. To je još jedan razlog za dotičnu izbjeći.

Sad iz ZG stigao. Manu i Nicol ne odgovaraju na poruke, nisu ih ni pročitale još uvijek, tako da je odluka pala na Sarajane. Odgovorila je na upit brzo i lako i jednostavno smo se dogovorili. Engleski joj je dobar pa nema problema oko sporazumijevanja. Cura je prava bombica, prelijepa afrolatina, mirišljava i čista. Dočekala me u seksi rublju i odmah nakon tuširanja je krenulo ljubljenje i predigra što odlično radi! Seks je bio fenomenalan u više poza, miješa, stenje, ljubi se i ne koristi lubrikant uopšte. Platio sam sad vremena sa dva pucnja i otišao sam prezadovoljan 🙂 Preporučujem je svima definitivno vrijedi 200 europljana sat vremena sa njom.

Sad iz ZG stigao. Manu i Nicol ne odgovaraju na poruke, nisu ih ni pročitale još uvijek, tako da je odluka pala na Sarajane. Odgovorila je na upit brzo i lako i jednostavno smo se dogovorili. Engleski joj je dobar pa nema problema oko sporazumijevanja. Cura je prava bombica, prelijepa afrolatina, mirišljava i čista. Dočekala me u seksi rublju i odmah nakon tuširanja je krenulo ljubljenje i predigra što odlično radi! Seks je bio fenomenalan u više poza, miješa, stenje, ljubi se i ne koristi lubrikant uopšte. Platio sam sad vremena sa dva pucnja i otišao sam prezadovoljan 🙂 Preporučujem je svima definitivno vrijedi 200 europljana sat vremena sa njom.
Potvrđujem, ta cura je super. Potpuno se posveti klijentu.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh