stavi odma kondom, niti ne ponudi BJ bez kondoma za 30 eura, moras je pitati, ali s njom nista bez kondomaNije mi napeta ni malo.
Oral bez je razlog potrage za doktorom koji zna da je bolje spriječiti nego liječiti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stavi odma kondom, niti ne ponudi BJ bez kondoma za 30 eura, moras je pitati, ali s njom nista bez kondomaNije mi napeta ni malo.
Oral bez je razlog potrage za doktorom koji zna da je bolje spriječiti nego liječiti.
ruskinje se najviše trude
Posjetio tetu, stan je u golikovoj, tamo predpostavljam da samo dođe odradit i stan bi mogao biti i bolji. Dogovor jednostavan, dočekala me, bez komplikacije, nije tražila selfi, odma s vrata je krenula priča da ona nema pimpa, nešto u smislu kao nemoj me opljačkat i te price ja reko neću ne Brini.
Akcija dobra, dobro puši, uživa, sudjeluje, slini… bas se izvija na kurcu, bio sam gotov za 10 minuta… druga tura je bila jebenija, bas sam je razvaljivao od kurca… Ugl sise su malo čudne sad nez, bas ko da imaš dvije tvrde lopte i to je to.. dal bi ponovi, nezz..
rekla je da je bila na nekim injekcijama, jer netko joj se javio da je dobio nesto, pa se ona usrala i išla na injekcijeMala krisa je ziher na prepu,hiv nećeš poprati,a ostalo jbg,ako ju jebu samo naši vjerojatno nista
Manu definitivno. Ako ne ona, onda Nicol, a na trećem mjestu Sara.Šta mi preporučujete za sutra u ZG da se počastim?
Sarajane:
Nicol:
Manu:
Koja je najaktivnija u sexu, najviše se trudi i dobro priča engleski?
Manu definitivnoŠta mi preporučujete za sutra u ZG da se počastim?
Sarajane:
Nicol:
Manu:
Koja je najaktivnija u sexu, najviše se trudi i dobro priča engleski?
Manu je top!!!Manu definitivno
I da se zakažem na pregled u veneričnom dispanzeru čim se vratim. Neka preskočiću...Odi kod Krise
Znači sifilis:rekla je da je bila na nekim injekcijama, jer netko joj se javio da je dobio nesto, pa se ona usrala i išla na injekcije
UžasZnači sifilis:
Ovako izgleda zaražena pičketina:
Ovo je tek pravi užas, mošnje potpuno crvene od sifilisa:
E ovo je hororOvo je tek pravi užas, mošnje potpuno crvene od sifilisa:
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |