BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

ja bio crne Irine u srijedu prvi put, apsolutno sve top, ne samo da mi je najbolje iskustvo s crnkinjom nego općenito najbolje iskustvo s ege-a
Bio sam i ja nekidan, ali nisam odmah pisao.
Dobar sex, dobar bj, dobro tijelo, fini silikoni, ali higijena upitna. Nije me trazila tusiranje, nego sam ga sam trazio. Ona se samo obukla poslije. 20 min/100 kolacica

Imao sam zadovoljstvo upoznati Cleopatru i moram reći – ona je prava profesionalka u svakom smislu. Od trenutka kada smo se sreli, njezina zapanjujuća ljepota i tijelo poput božice ostavili su me bez riječi. Zaista zna kako stvoriti nezaboravno iskustvo, a njezine vještine su jednostavno nenadmašne.
Osim što je nevjerojatno atraktivna, pruža i autentično GFE iskustvo koje te potpuno opušta. Njezin engleski je savršen, što komunikaciju čini lakom i ugodnom. Bez sumnje ću je ponovno posjetiti. Topla preporuka!

Kominikacija preko agenta
Krenou sam zbog pozitivne recenzije, koju mi je tesko opravdat.

Ajmo poceti od pozitivnog:
Ista kao na slikama
Engleski ok, moguca komunikacija bez tehnologije
Sudjeluje i ljubazna je*

E sad negativno:
Vecinu stvari koje joj stoje na EGE listi ne radi
GFE ne postoji
Nezna drkat
Nema ljubljenja
Da skratim, nema nista od te njene liste osim njeznog vaginalnog sexa

Ako vam je ok jebat lijepu lutkicu za 130 onda mozda i nije los deal ali ima boljih.
Da sam platio 120 za 30, cak bi i bilo ok jer ju spasava izgled.
Problem je satna tarifa koja je 150. Zvuci kao dobar deal, dodat 30 pa produzit na sat.
Usred sexa mi je bilo objasnjeno da nema drugog pucnja, jebiga, mislio sam da se podrazumjeva da u jednom satu moze dva puta. Ok, usporio sam tempo da iskoristim ali nakon par minuta skuzila pa me pocela pozurivati da svrsim. Tu mi je vec dopizdilo pa sam svrsio. Proslo je nekih 25 minuta od placenih 60 tako da sam zatrazio 30 nazad. Nebi ovo radio, cak bi rado dodao vise, ali kad neko proba da me zajebe onda iz inata trazim i zadnji cent. Tu se pocela izmotavati kao ne moze jer joj agent neda i tisucu drugih izgovora.
Pitam se koliko dodatnih je ovako zajebala.

Generalno ako vam je klasika bez GFE ok, za ispraznit se u zenu sa slika onda samo napred, za ponovit definitivno ne.

Bio kod maye isto mi je rekla nakon prvog pucnja da je gotovo, kao da je jedan pucanj, al nisam se dao, na kraju su bila 2 pucnja i ostao duže od 1h.
Ne treba se dat jebat. Samo se treba postaviti, odmah sve može i odradi kako treba.

Kominikacija preko agenta
Krenou sam zbog pozitivne recenzije, koju mi je tesko opravdat.

Ajmo poceti od pozitivnog:
Ista kao na slikama
Engleski ok, moguca komunikacija bez tehnologije
Sudjeluje i ljubazna je*

E sad negativno:
Vecinu stvari koje joj stoje na EGE listi ne radi
GFE ne postoji
Nezna drkat
Nema ljubljenja
Da skratim, nema nista od te njene liste osim njeznog vaginalnog sexa

Ako vam je ok jebat lijepu lutkicu za 130 onda mozda i nije los deal ali ima boljih.
Da sam platio 120 za 30, cak bi i bilo ok jer ju spasava izgled.
Problem je satna tarifa koja je 150. Zvuci kao dobar deal, dodat 30 pa produzit na sat.
Usred sexa mi je bilo objasnjeno da nema drugog pucnja, jebiga, mislio sam da se podrazumjeva da u jednom satu moze dva puta. Ok, usporio sam tempo da iskoristim ali nakon par minuta skuzila pa me pocela pozurivati da svrsim. Tu mi je vec dopizdilo pa sam svrsio. Proslo je nekih 25 minuta od placenih 60 tako da sam zatrazio 30 nazad. Nebi ovo radio, cak bi rado dodao vise, ali kad neko proba da me zajebe onda iz inata trazim i zadnji cent. Tu se pocela izmotavati kao ne moze jer joj agent neda i tisucu drugih izgovora.
Pitam se koliko dodatnih je ovako zajebala.

Generalno ako vam je klasika bez GFE ok, za ispraznit se u zenu sa slika onda samo napred, za ponovit definitivno ne.
Eto vidis o tome ja govorim,jebeni agenti i njihova obecanja…za koju godinu neces smjet dodirnit te kurve od 150 sat nego samo stavit i svrsit.
Sve ih treba bojkotirat dok se ne opamete

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh