BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Kod ove sam bio u 7mj, ruznija uzivo malo, smrdi joj iz picke, ne ljubi, necu ponovit.

Kod ove bio prije 2mj. Puuuuuno deblja uzivo, znaci na slikama je bas taman tezine, a uzivo prase. Al aj akcija je bila ok, al nebi ponovio

Ovo joj cimerica od te valeske, zenska ruzna ko svinja, nezz ko bi to placo da jebe.
O majku ti jebem, kod nas fakat samo dronovi iz favela dolaze...

Trebali bi bojkotirat sve ove pol sata 150€ nije normalno, 80€ pol sata i tocka. 100€ pol sata vrijedi sam par cura koje su najhvaljenije na ovom oglasniku.

Al stari danas svaka zenska 200€ sat, nije normalno.

Spustio sam na 100 eura pol sata, smjestaj u preradovicevoj, slike njezine, cini mi se da su slike blago fotosopirane, zapravo ista ko u videu, sveukupni dojam 9/10.

ne odgovaram na dodatna pitanja, necu vam opisivat erotske scene, kakvu picku ima il kakav kurac ja imam. ovo je sve od informacija koje mogu podjelit s vama. hvala lijepa i lijep pozdrav

Nema veze sa zenom sa slike. Stan rupa. Ne budite kao ja I okrenite se. :)
znači ostao si haha. jel barem crnokosa ili plavuša?
Da u londonu je.
Meni isto predobra bila.
Žalim što nisam išao više puta 🤣🤣🤣
i ja bio, pravi gfe, šteta što je bila kratko tu, nisam stigao ponovit, jedina baš lijepa čokolada, ovo ostalo užas, ove sad koje su tu nebi badava jebal. Nažalost rekla je da će teško natrag u hr, nije baš zadovoljna bila, najviše radi London-Lisabon-Grčka

Trebali bi bojkotirat sve ove pol sata 150€ nije normalno, 80€ pol sata i tocka. 100€ pol sata vrijedi sam par cura koje su najhvaljenije na ovom oglasniku.

Al stari danas svaka zenska 200€ sat, nije normalno.
slažem se, a osnovni problem su agencije ..jebeni pimpovi koji curama uzmu 50% ..ista stvar kao s prehranom, dok dođe na policu prođe 3 - 4 ruke i nemože biti jefino

Nije me bilo dosta vremena I onda se vratim ovdje - kad horor.

Zadnji put sam na ljeto naštancao Miu. Brazilku, ovako omanju. Mršava poprilično zgodna, lice ok. Ne znam gdje Joj je sad profil I sl. Kad sam je dobro zalio I kad je popizdila više nisam išao.

I dobro je.

Ovo sranje treba biti legalizirano. Cure se međusobno dogovaraju. Kad sam Miu zalijepio, bila je ljuta jbg, počela je pisati na mob. Nisam znao o čemu je riječ, ali nakon 5 minuta sam dobio odgovore od 2 jako dobre Kolumbijke. Njih sam prije Mie kontaktirao međutim nije bilo odgovora.

Logicki kontaktirale su me jer sam tj moj br u tom trenutku postao "sigurica" za njih tj siguran... zna se vec sta.

To dovodi do logickog zakljucka, policija je očistila sve. Ko zna koliko je deložiranih, uhvaćenih deportiranih I sl.
Dakle, ovo sranje treba legalizirati, staviti u kuće, testirati I paziti na higijenu I sl.

Ovo što je ostalo su grobovi. I vi napaljeni gubitnici. Dovoljno je samo kliknuti na par linkova I vidjeti šta vi plaćate. Pa ja bih dao 200 eura da se makne od mene.
Pitam se kako se uopće nekome može dignuti na to što dirate??

Policija bi trebala odraditi svoje I očistiti tu stranicu I od tih grobova. Mislim bljak fuj sta da drugo napisem.

Za 200 eura izadjes van pocastis se uletis I nakon par uleta mozes nastancat svaku sponzorusu.
Uz to, ovi modeli koji su bili samnom dok ih je jos bilo, bili su po mnogo nizim cijanama. Trazi 250 dobije max 200, trazi 200 dobije 150 do 180.
Pola max 100.

Ovo sto vi pisete I radite treba fakat zabraniti..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh