Nije to ona Chiara "djevojka iz susjedstva" koja je bila prije to je neka drugaEkipa Chiara na EGE Poreč...jel bio tko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije to ona Chiara "djevojka iz susjedstva" koja je bila prije to je neka drugaEkipa Chiara na EGE Poreč...jel bio tko
Kad si bio?To si u pravu. U austriji sam davo 20-30 eura za pol sata i znao bi ostat duže. U grazu i liezenu sam bio.
Poslala video iz stana izgleda kao na slikama.. ili će me dočekati neka druga....tetovirana brazilka,jebeno izgleda.Nije to ona Chiara "djevojka iz susjedstva" koja je bila prije to je neka druga
Javi kako je ako odes...Poslala video iz stana izgleda kao na slikama.. ili će me dočekati neka druga....tetovirana brazilka,jebeno izgleda.
O majku ti jebem, kod nas fakat samo dronovi iz favela dolaze...
Kod ove sam bio u 7mj, ruznija uzivo malo, smrdi joj iz picke, ne ljubi, necu ponovit.
Kod ove bio prije 2mj. Puuuuuno deblja uzivo, znaci na slikama je bas taman tezine, a uzivo prase. Al aj akcija je bila ok, al nebi ponovio
Ovo joj cimerica od te valeske, zenska ruzna ko svinja, nezz ko bi to placo da jebe.
Prije cca 2god bila jedna crnkinja, Mel, ta je bila zgodna i super usluga.
I netko u zgu ima ozbiljan fetish na crnkinje. Jebote ko bi placo ova stvorenja 200€ 1 sat( nista protiv crnaca imam al te zenske daleko vrijede od te cifre).
A naomiPrije cca 2god bila jedna crnkinja, Mel, ta je bila zgodna i super usluga.
Poslije nje ni jedna nije bila vrijedna spomena.
Kod nje nisam bio. Zato sam zaboravio. Bio kolega i rekao da je super bilo. Ona je bila najzgodnija od svih, ali sam ju zaboravio kad nisam isao kod nje. Mislim da je u LondonuA naomi
ja sam prosle godine bio kod crnkinje brasilke, odlicna je bila, iznajmljivala je stan u vlaskoj. bila je visokaPrije cca 2god bila jedna crnkinja, Mel, ta je bila zgodna i super usluga.
Poslije nje ni jedna nije bila vrijedna spomena.
radio sam gore prije par godinaKad si bio?
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|