Da, mogla bi biti ta. Sutra opet u isto vrijeme na pauzu pa ću bolje pogledati . Uglavnom, zanimljiv dio grada...možda ova? ona radi preko iste agencije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, mogla bi biti ta. Sutra opet u isto vrijeme na pauzu pa ću bolje pogledati . Uglavnom, zanimljiv dio grada...možda ova? ona radi preko iste agencije
Irina je top
Da da.. ima dosta dobre preporuke.
Ova? Bome dobra. Nadam se da će do Zg-a
Ekipa, evo jedna topla preporuka od mene. Cura je sa slika, izgled top, akcija još bolja.
Može se pregovarati oko cijene.
Na vratima dočeka čista, obučena i spremna za akciju.
Pravi GFE, da se ljubiti, pušenje bez, u akciji doslovno ispunjava sve želje i pita koje poze preferiraš. Ne gleda na sat, ne požuruje. Ili dobro glumi, ili stvarno voli svoj posao
pa agencija je, kako se mislis pregovarati ajd da je samostalna curkaNi p od pregovaranja. 1h 250h i ne spusta.
Sumnjiv si s preporukom...
Moze se as svima pregovarati. Nekad uspije, nekad ne. Uglavnom, nikad nisam platio 250 niti budem.
Ja isto ne plaćam preko 250,, dogovorim za 200 ako hoće, ako ne tražim dalje.Ok,ti ali koliko vidim ljudi placaju...
Da i meni sumnjivo pitao za 200 ništa od toga pa odustao, možda probam idući tjedan ako da za 200 idem...Ni p od pregovaranja. 1h 250h i ne spusta.
Sumnjiv si s preporukom...
Ja sam joj se javio prije mjesec dva kad je bila u rijeci. Ovo mi je rekla:"Dear, I still have no plans, because the owner of the apartment I was renting doesn't rent it anymore, so I don't have any contacts to rent it! Your number is saved, if I go someday I'll let you know!"Da da.. ima dosta dobre preporuke.
I to je u redu. Ja ne. Svaka cast curama all malo ih je koje zasluzuju I 200. Ali gledam iz aspekta pruzene usluge I odnosa prema klijentu. Zato ima samo nekoliko koje su hvaljene na ovom forumu. Nesretnice koje su prisiljene na prostituciju ne ubrajam ovdje.Ok,ti ali koliko vidim ljudi placaju...
Ja sam joj poslao poruku. Rekla je da ima standarde i da traži sliku tijela. Poslo sam joj tu vražju sliku i nakon toga mi nije odogovorila
To si u pravu. U austriji sam davo 20-30 eura za pol sata i znao bi ostat duže. U grazu i liezenu sam bio.I to je u redu. Ja ne. Svaka cast curama all malo ih je koje zasluzuju I 200. Ali gledam iz aspekta pruzene usluge I odnosa prema klijentu. Zato ima samo nekoliko koje su hvaljene na ovom forumu. Nesretnice koje su prisiljene na prostituciju ne ubrajam ovdje.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|