BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Ja sam pisao recenzije ako je loša usluga ili je prevara u pitanju. Nijedna nije objavljena iako sam slao prepisku kao dokaze....i EGE jede govana u zadnje vrijeme.
Jesi li pisao i pozitivne recenzije ili samo negativne?

Meni su objavili 3 negativne recenzije, ali sam dve morao da "poguram" 😁 isprva ne objave, pa im pustim mejl sa pitanjem o čemu se radi, da sam mislio kako im je u interesu da budu sigurna zona i objektivno informišu svoje korisnike a ovako je isto kao da idem na druge oglasnike koji i nemaju recenzije. Prc, eto ga izvinjenje od njih i recenzija se objavi.

Jbg, svako gleda svoj interes, a interes EGE-a je da što više oglasa naplati. Zabole ih šta stoji iza

Jesi li pisao i pozitivne recenzije ili samo negativne?

Meni su objavili 3 negativne recenzije, ali sam dve morao da "poguram" 😁 isprva ne objave, pa im pustim mejl sa pitanjem o čemu se radi, da sam mislio kako im je u interesu da budu sigurna zona i objektivno informišu svoje korisnike a ovako je isto kao da idem na druge oglasnike koji i nemaju recenzije. Prc, eto ga izvinjenje od njih i recenzija se objavi.

Jbg, svako gleda svoj interes, a interes EGE-a je da što više oglasa naplati. Zabole ih šta stoji iza
Bilo je više pozitivnih nego negativnih. Mada i neke pozitivne nisu objavili, npr kada je u BL bila ona Brazilka Clara, ostavio sam lijepu recenziju nisu objavili...šteta. Negativne u zadnje vrijeme slabo objavljuju...jbg sve za lovu, a u interesu im je da kurave plaćaju oglase iako obmanjuju klijente sa njima...

vidim da se ponuda crnkinja za ZG malo osvježila ali sve je to ubi me bože na prvu i Anitte već nema par dana iako ona neće nikom faliti… ima li ko kakvu preporuku što da izaberem od ovih čokoladnih?

Jel bio tko kod Vike u zadnje vrijeme? Jel to ona sa slika i jel usluga i dalje dobra kod nje?

Danas sam je vidio blizu Glavnog kolodvora, bila je sa nekom plavušom. Nisam mogao ne primijetiti je, fakat izgleda opako, čini mi se i bolje nego 2023. u 8 mj. kad sam bio kod nje. Nas 20 čeka na semaforu, a ona se fakat ističe. Od onda je nisam vidio, a očito ju nisam zaboravio. Mislim da ću morati ponoviti gradivo🙂.

Šteta je bila 200€ - 1h

Simpaticna,niza curka,malo jaca,dobra usluga,sve se sa njom moze dogovoriti,samo mi je minus sto je razgovor preko google prevoditelja jer i hrvatski i engleski slabo razumije
Pa koji vam je kurac za ovakve gnomove dat 200 sat,zato nas i jebu tako sa cijenama
Ovakve faveluse sta ne znaju beknit engleski max 100 sat i mos svrsit di oces i nek odjebu ako nece

Jest, bio sam ja kod nje kad je bila u posjeti Londonu.
Cura je bodybuilderka, jako misicava, vrlo vjerojatno je i na nekim anabolicima.
Na samom početku se neda i drzi se svojih pravila( blowjob sa, nema ljubljenja, nema tvrdog sexa).
Nakon nekih 10ak minuta kad se napali, postane zvjer, trazi da je ubijes od 🍆.
Ako zelis dominantno, radi i to.

Danas sam je vidio blizu Glavnog kolodvora, bila je sa nekom plavušom. Nisam mogao ne primijetiti je, fakat izgleda opako, čini mi se i bolje nego 2023. u 8 mj. kad sam bio kod nje. Nas 20 čeka na semaforu, a ona se fakat ističe. Od onda je nisam vidio, a očito ju nisam zaboravio. Mislim da ću morati ponoviti gradivo🙂.

mala je stvarno prezgodna, vjerujem trenutno i najzgodnija na tržištu ..i jako simpatična.
Minus je što ritam dirigira pimp pa ponekad ima po 10 mušterija dnevno pa se naravno ne unosi previše ali surađuje po pitanju poza.
Sise i pica se mogu lizati ali nema prstenjačenja.
Higijena prostora i ručnik tako-tako...

Danas je maznula hambić u Branimir centru a ti si je vidio kad se vraćala u apartman 😁

Ona druga bi mogla biti Margo..

mala je stvarno prezgodna, vjerujem trenutno i najzgodnija na tržištu ..i jako simpatična.
Minus je što ritam dirigira pimp pa ponekad ima po 10 mušterija dnevno pa se naravno ne unosi previše ali surađuje po pitanju poza.
Sise i pica se mogu lizati ali nema prstenjačenja.
Higijena prostora i ručnik tako-tako...

Danas je maznula hambić u Branimir centru a ti si je vidio kad se vraćala u apartman 😁

Ona druga bi mogla biti Margo..

UDBA, OZNA, CIA, FBI su kurac za forumase😂

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh