Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Druga trenutno koristi profilJel bruna u zagrebu ili je i ovo neka druga kaj koristi njen profil?
Koja druga,da nije ona Sofia sta je ordinirala po Splitu s njom ?Druga trenutno koristi profil
Ne znam..nisan pitaKoja druga,da nije ona Sofia sta je ordinirala po Splitu s njom ?
Ja sam baš baš baš htio ići kod nje ljetos kada je bila u Puli, pod drugim imenom. Sve dogovorili i za kraj tražila selfie sa 3-4 prsta u zraku...probao dogovoriti bez slikanja ali nije htjela...na kraju propao dogovor jer ne šaljem selfie. Ono što me zanima da li je i tebi tražila sad u Zg selfie il je odustala od te prakse pa da je konačno posjetim?Da, cura sa slike je, ugodna cura zna eng, al nije independent kao što piše.
1h 200e
Da sam znao da radi za agenciju nebih ni išao, al sam prekasno shvatio, tj nisam znao dok mi nije rekla.
Cura je prehlađena i stalno šmrca i ispuhuje nos, al ju agencija tjera da radim, a meni to smanjuje cjelokupni dojam i baš mi je turn off.
Isto je tražila selfieJa sam baš baš baš htio ići kod nje ljetos kada je bila u Puli, pod drugim imenom. Sve dogovorili i za kraj tražila selfie sa 3-4 prsta u zraku...probao dogovoriti bez slikanja ali nije htjela...na kraju propao dogovor jer ne šaljem selfie. Ono što me zanima da li je i tebi tražila sad u Zg selfie il je odustala od te prakse pa da je konačno posjetim?
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|