BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Bio kod ove, slike su njezine, usluge su sve kako pise na profilu.
Nema GFE, cisti PSE, cim sam zavrsio prvi put, odma je nastavila dalje. Jako je aktivna i da se dogovorit svasta. Engleski zna par izraza, tako da translate koristi.
Akcija je super i bas se uzivi.

Minus:
Nisam se mogo otusirat prije ni poslije, kaze nema tople vode i kolegica se tusira.

Jos i kratki osvrt na Megan. Bio sam kod nje prije par mjeseci kad je bila tu, 200 sat, GFE odlican, izgleda odlicno, vrijedi svakog centa i preporucam tko trazi GFE.

Ja sam bio u Rijeci, uzas, mala je sva izbrazdana od akni, smrdila je po onim elektricnim cigarama da mi se zeludac okreta, uzeo 1h dva metka, jedva ali jedva ispucao jedan i pobjegao... Stan koma, kupaona kao da je bomba pala, nema cistih rucnika, obrisao se sa nekim koristenim, ko fol njezin... Subjektivno zivi uzas, nebi ponovio za dzabe

Ja sam upravo pokusao kod 2 sa ege..kod obe se okrenuo i otisao..1.ne zna beknut eng.znaci dogovor nemoguc..2.ni priblizna sa slike..adio..moze mi 5 cigana doc..sa sobom uvijek imam za njih rjesenje..ako ima tko neku trenitno na ege za preporucit bio bi zahvalan.pozz
Pa jeboga kad imas takvo iskustvo onda napises koje su te, da mi ostali ne moramo kroz isto prolaziti, ne sluzi forum da samo ti profitiras, mozes i doprinjet nesto...

Svaka čast ako moš doći do katty
evo uspio neki dan....
dosad u zadnjih 6 mj sam poslao otprilike 2 ili 3 puta poruku, nije odgovarala...
Vrag mi nije dao mira i pošaljem i stiže odgovor kroz 20 minuta....

uglavnom rekla mi je da ako je prošlo više od sat vremena od kad je netko poslao poruku, a ona ju nije vidjela da onda ne odgovara na te "starije" poruke...

Koja je to bomba od žene.....ufff.... ma sve je top, od usluge, GFE, BJ.... baš uživa u sexu i nema lažnih namještanja da nemreš do kraja i slične fore.....

prije ulaska klasika, da ti adresu preko puta, škicne kroz prozor i zove preko videopoziva....

Tocno to, od svih kurvi na ege te dvije su jedine koje mi nikad nisu ni odgovorile na poruku.
Vjerojatno zato jer imaju jako puno stalnih klijenata i jer rade na traci. I za razliku od ostalih cura koje tu dođu na brzaka zaraditi lovu u par tjedana, njih dvije praktički žive ovdje i imaju privatan život.
A vjerojatno i postoji još poneki razlog... Ako im se netko čini sumnjiv, pa jednostavno žele izbjeći neugodne situacije

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh