Jel bio tko kod ove?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Irina, milfica od 36 ili ova mlađa irina ukrajinka?Irina - Zg
Ispred ulaza cekala dva lika, odlazili dolazili vise puta dok smo imali prepisku da dolazim. Bilo mi skroz sumnjivo pa sam otkazao. Ima neko slicna iskustva?
Naime moj tim je primijetio da u zadnje vrijeme sve više od vas traže selfie, i ostalo.
Neke je moj tim primijetio da se skrivaju u autu kod ulaza,
Moj tim će ih otkriti, i prijaviti policiji.
Da, eto vise od 5 mjeseci se pisu "izmisljene" recenzije.Ovo je kraj foruma
Jedan debil pise izmisljene recenzije, kao iz serije Krv nije voda. A drugi je umislio da je inspektor iz serije zlocinackih umova...
Da, eto vise od 5 mjeseci se pisu "izmisljene" recenzije.Oni koji su u VIP grupi koja je BESPLATNA, znaju o cemu pricam.
Inspektor ili ne, ne moze ti nista jer nije kaznjivo u HR ici na kurve, za klijente naravno. Grupa im ne treba za hvatanje kurvi jer je dovoljno pogledati EGE ako hoce u lov.Ne može biti VIP grupa ako u nju svaka budala može ući. Ti si objavio tu link i sad u tu grupu može ući i ovaj inspektor za pimpove i kurve.
Iako, pretpostavljam da je inspektor već duže vrijeme u grupi. Inspektor se u svojoj objavi osvrće primarno na Osijek, a vidim da si i ti najaktivniji u podforumu za Osijek.
Da nije "inspektorov tim" upravo ta vaša telegram grupa?
Informiraj se malo bolje prije nego sto nesto napises.Ne može biti VIP grupa ako u nju svaka budala može ući. Ti si objavio tu link i sad u tu grupu može ući i ovaj inspektor za pimpove i kurve.
Iako, pretpostavljam da je inspektor već duže vrijeme u grupi. Inspektor se u svojoj objavi osvrće primarno na Osijek, a vidim da si i ti najaktivniji u podforumu za Osijek.
Da nije "inspektorov tim" upravo ta vaša telegram grupa?
Inspektor ili ne, ne moze ti nista jer nije kaznjivo u HR ici na kurve, za klijente naravno. Grupa im ne treba za hvatanje kurvi jer je dovoljno pogledati EGE ako hoce u lov.
Informiraj se malo bolje prije nego sto nesto napises.
Niti je link za VIP grupu objavljen na forumu, niti u nju moze “svaka budala”.
Mislis na onog CSI Osijek inspektora sto zna sve o pimpovima i politicarima i ne znam o kome sve ne u vezi kurvi?Inspektor je sarkastican naziv za lika koji se glupira i piše po forumu da on i njegov tim hvataju pimpove i prijavljuju ih
Da, za grupu gdje sada ima preko 300 clanova i gdje su svi dobrodosli.(za tu sam podijelio link) Originalna grupa koju ja zovem VIP ima preko 300 recenzija, ima blacklist sekciju, 50.000 poruka u glavnom chatu u nesto vise od 5 mjeseci. I broj clanova je varirao od 35 do sada 75 jer sam izbacivao stalno one koji nisu aktivni. Tamo je 70% njih iz Osijeka i ostatak clanova su iz drugih gradova sa jako dobrom reputacijom tu na forumu.Inspektor je sarkastican naziv za lika koji se glupira i piše po forumu da on i njegov tim hvataju pimpove i prijavljuju ih policiji.
Ne koristim telegram pa ne znam kako tocno funkcionira ali vidim da si na forumu objavio link za svoju grupu.
U Osijeku ima trenutno 17 oglasa, a u Zagrebu 706 pa mi nije jasno kakav interes mafija uopće može imati u Osijeku. Što se tiče independent cura koje si branio u svome prethodnom postu one nisu uopće independent i svakome tko je bio kod tih cura jasno je da umjesto njih netko komunicira kod ugovaranja susreta. Osobno uvijek biram independent, ali daleko su one od independenta.S takvim tvojim stavom i razmišljanjem vidi se da je tvoj IQ manji od 85.
Nemaš pojma što se događa u tom biznisu s kurvama i kakvu vam štetu prave. Vidim da si i ti kao i veličina usredotočen samo da izjebeš, ne obazirajući što se zapravo događa oko tebe. Sigurnost vam je ugrožena. Snimaju vas, slikaju vas i imaju vaše podatke u njihovoj grupi.
Većina njih je bila opljačkana od strane pimpova, nakon što su primijetili da neki imaju više novaca.
U Osijeku nije stanje trenutno najbolje, a Zagreb je postao i gori. U Zagrebu trenutno ima dosta mafijaša iz Istočnih zemalja, koji rade tu stvari koje nisu vezane za ovaj forum i tu temu, ali su uključeni i u prostituciju. U Zagrebu se u posljednja 3 mjeseca povećao broj pljački klijenata od strane kurvi i pimpova. Nije to samo jedna agencija nego više njih. O domaćima i da ne govorim. Jeste da većina njih vas ne pljačkaju, ali vas varaju u smislu da ne dobijete nikakvu uslugu, a dali ste im puno novaca. Sex nikakav, sve su robotizirane. Kod nekolicine njih da i ne govorim o spolno prenosivim bolestima, ali to me ne zanima. Malo pročitajte što sam pisao u prijašnjim postovima u Osječko-Baranjskoj županiji, pa se zamislite.
Ja nisam tu da se zajebavam, niti sam tu da utjerujem nekima strah u kosti. Kao što sam i napisao za Osječane, a to se i tiče i svih gradova, jer nigdje nije sigurno. Nadajte se da se vama ništa neće dogoditi, i da ne budete žrtva u bilo kojem obliku. Možda to i nekima i treba da konačno shvate što se događa u ovom hobiju. Ja vas samo upozoravam i dajem informacije, i kažem istinu što se zbilja događa tu. Na vama je red kako će te vi s tim informacijama postupat. Oni koji su čitali moje postove u Osijeku znaju što se događa i mnogo njih je primijetilo da sam im dao točne informacije. Oni koji hoće nek pročitaju što sam sve pisao. Oni koji neće ne moraju. Ako vam se nešto dogodi nemojte se žalit.
Ja nisam tu nikakav CSI Osijek, niti radimo samo na području Osijeka.
Lijep pozdrav svima.
U Osijeku ima trenutno 17 oglasa, a u Zagrebu 706 pa mi nije jasno kakav interes mafija uopće može imati u Osijeku. Što se tiče independent cura koje si branio u svome prethodnom postu one nisu uopće independent i svakome tko je bio kod tih cura jasno je da umjesto njih netko komunicira kod ugovaranja susreta. Osobno uvijek biram independent, ali daleko su one od independenta.S takvim tvojim stavom i razmišljanjem vidi se da je tvoj IQ manji od 85.
Nemaš pojma što se događa u tom biznisu s kurvama i kakvu vam štetu prave. Vidim da si i ti kao i veličina usredotočen samo da izjebeš, ne obazirajući što se zapravo događa oko tebe. Sigurnost vam je ugrožena. Snimaju vas, slikaju vas i imaju vaše podatke u njihovoj grupi.
Većina njih je bila opljačkana od strane pimpova, nakon što su primijetili da neki imaju više novaca.
U Osijeku nije stanje trenutno najbolje, a Zagreb je postao i gori. U Zagrebu trenutno ima dosta mafijaša iz Istočnih zemalja, koji rade tu stvari koje nisu vezane za ovaj forum i tu temu, ali su uključeni i u prostituciju. U Zagrebu se u posljednja 3 mjeseca povećao broj pljački klijenata od strane kurvi i pimpova. Nije to samo jedna agencija nego više njih. O domaćima i da ne govorim. Jeste da većina njih vas ne pljačkaju, ali vas varaju u smislu da ne dobijete nikakvu uslugu, a dali ste im puno novaca. Sex nikakav, sve su robotizirane. Kod nekolicine njih da i ne govorim o spolno prenosivim bolestima, ali to me ne zanima. Malo pročitajte što sam pisao u prijašnjim postovima u Osječko-Baranjskoj županiji, pa se zamislite.
Ja nisam tu da se zajebavam, niti sam tu da utjerujem nekima strah u kosti. Kao što sam i napisao za Osječane, a to se i tiče i svih gradova, jer nigdje nije sigurno. Nadajte se da se vama ništa neće dogoditi, i da ne budete žrtva u bilo kojem obliku. Možda to i nekima i treba da konačno shvate što se događa u ovom hobiju. Ja vas samo upozoravam i dajem informacije, i kažem istinu što se zbilja događa tu. Na vama je red kako će te vi s tim informacijama postupat. Oni koji su čitali moje postove u Osijeku znaju što se događa i mnogo njih je primijetilo da sam im dao točne informacije. Oni koji hoće nek pročitaju što sam sve pisao. Oni koji neće ne moraju. Ako vam se nešto dogodi nemojte se žalit.
Ja nisam tu nikakav CSI Osijek, niti radimo samo na području Osijeka.
Lijep pozdrav svima.
To sve znam, ali mi nije jasno što ti to znači da su neke cure independent, ali su zato radile dobro svoj posao.Neke cure nisu independent ali zato su dobro radile svoj posao.
To što ima manje oglasa u Osijeku to ništa ne mijenja. U Zagrebu ima preko 700 oglasa, ali uopće nema toliko kurvi.
Ima ih od 50 do 70+ domaće. Svaka ima po nekoliko istih profila, te neke ni nisu aktivne. To si trebao već znati.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|