kuratisplićo
Well-known member
Pozz..dali je iko bia kod dotične?
Ako je,kakvi su dojmovi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super ti je mala...neces pozaliti. A ima i recenzija dosta.
Pozz..dali je iko bia kod dotične?
Ako je,kakvi su dojmovi?
Mislim da si fulao Taniu. Vjerojatno si mislio na Azijku, o njoj se zna da je super.Super ti je mala...neces pozaliti. A ima i recenzija dosta.
Nema niti jednaSuper ti je mala...neces pozaliti. A ima i recenzija dosta.
Velike preporuke od mene..bio 2 puta,dosada najbolje iskustvo,a ima san ih već sa njimaTakoder iskustva s Irinom ako je netko bio?
Super, hvala ti brateVelike preporuke od mene..bio 2 puta,dosada najbolje iskustvo,a ima san ih već sa njima
Otiđi nećeš pozalitSuper, hvala ti brate
Slobodno idi.
Hvala buraz, radi sve sto pise na stranici?Slobodno idi.
Poruka u temi "BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR" https://forum.ljubavni-oglasnik.net...nke-i-ostale-strankinje-u-hr.1579/post-346011jbt ja prije 2 mjeseca nekoj poslo na wappu sliku koja se moze jednom otvorit, i ta zenska ima moju sliku a nisam joj nikad slao. One to sve spremaju.
Ako se ne varam, ima recenzija za nju...baci pogled kroz tražilicu
Da da ...Ja zadnja kod koje sam bio ...Ukrajinke znala je jako puno o meni ..Doslovno mi je rekla da je znala kako izgledam i koliko godina imam ...a nisam nikome ništa ni slao ni govorio ...i sve skupa prije nje sam bio kod 2 sa EGE ... i mogu ti reć da me to dosta zabrinulo ...Tj.shvatio sam da ti agenti sve znaju o osobama koje jednom buduPoruka u temi "BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR" https://forum.ljubavni-oglasnik.net...nke-i-ostale-strankinje-u-hr.1579/post-346011
Bas zbog ovoga predsjednik ne šalje selfije...đabe jednokratna slika, rekla mi Chiara da screenaju ekran ako se može, ili drugim telefonom slikaju/snimaju screen..doduše Chiara ne dijeli ništa po grupama kako kaže, ako sve prođe u resu sa klijentom, jer bi u suprotnom diskrecija pala u vodu..ona je jedina koju sam zvao na video poziv i sve mi je objasnila unaprijed a i kasnije tokom susreta..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|