da postoje takvi idioti poput tebe na forumu stvarno ne vjerujem ; ako kolega hrvoje oče prčit u dupe nek si nađe nekog transa ili pedera na sat vremena , zapravo ja neznam nijednu sa egea koja bi pristala na sat vremena anala , meni uvijek kažu 10-15min max
iako u godinu dana imam samo 1 post sad se morao logirat da pohvalim ovu curu , 3x puta bio u godinu dana kod nje i uvijek odlično iskustvo imala je razna imena scarlet , dany i sad
sabrina , dogovor je lagan i dopisujete se direktno s njom , cura priča engleski , radi sve što piše i što tražite i platite , u 3 x kod nje samo jednom uzeo anal i to 10tak minuta ne sat vremena , znači full gfe , ljubljenje ,maženje , oral bez uz nadoplatu , jako lijepa cura sa odličnim silikonima 100% ona na slikama i videu , dupe jedno od boljih koje sam vidio , prostor uvijek u centru grada , zadnje blizu jedne bolnice kada sam bio , nisam došao u napast da maznem novce ali nikad ih ne sprema uvijek ostavi na stolu ili ormaru pored , jebanje u svim pozama ona gore , dole , dogi , jedina istina od hrvoja je da stvarno ponesite svoj kondom ili 2 jer cura ih očito nije dovoljno kupila , mobitel u ruke nije uzimala tokom cjelom mog boravka kolko znam, ovakav potez kolege hrvoja ne shvačam , šteta što cura nema pimpa da te nalupa po toj glupoj glavi , uz hvaljenu taniu
tania ovu curu sam posjetio najviše puta i uvijek je sve ispoštivala i držala se dogovora iz poruka jer i sama priča engleski , nisam bio s puno cura počeo sam ponavljat one s kojima imam odlično iskustvo