Nema, i ono što se oglašava većinom je fake javiš se pa ti ponude dvije ili tri druge cure koje nemaju veze s azijatkinjamajel ima negdje koja azijatkinja , kineskinja , filipinka il tak neš može i nepalka , mongolka , cijena nije bit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema, i ono što se oglašava većinom je fake javiš se pa ti ponude dvije ili tri druge cure koje nemaju veze s azijatkinjamajel ima negdje koja azijatkinja , kineskinja , filipinka il tak neš može i nepalka , mongolka , cijena nije bit
Sad si počeo s drugog moba spamat
Onda sta nisi pricekao za jednu od njih? Ili kad si ih ponovno nazvao, nisu se javljale?Prvo megan, dogovor u 17:00, kad sam već na lokaciji želi promjeniti na 17:30. Onda dogovorim sa chiarom u 18:15, pola sata kasnije šalje poruku da možda može u 18:15 a možda u 18:45. Odlučio sam ju pričekati do 18:00 da se izjasni zbog svega dobrog što je ovdje napisano o njoj, ali na kraju u 18:07 šalje poruku da može u 18:45.
I kako je bilo?Ima li netko iskustva? Načelno sam dogovorio susret za večeras pa samo da provjerim jel slučajno netko bio
Možda zato što nisam iz zagreba i ne sjedi mi se kraj zgrade pola sata da bi možda bilo nešto.Onda sta nisi pricekao za jednu od njih? Ili kad si ih ponovno nazvao, nisu se javljale?
da si pričekao megan vjerojatno bi ti oko 17:20 već pušila...al ovako je možda bolje, ušparal si 200, sad je već pol 8 i dalje sjediš u autu/kraj zgrade? jbg, ja sam u petak čekao irinu 20 minuta, i drago mi je da jesam, drugi put ću ju čekat i 40 ako trebaPrvo megan, dogovor u 17:00, kad sam već na lokaciji želi promjeniti na 17:30. Onda dogovorim sa chiarom u 18:15, pola sata kasnije šalje poruku da možda može u 18:15 a možda u 18:45. Odlučio sam ju pričekati do 18:00 da se izjasni zbog svega dobrog što je ovdje napisano o njoj, ali na kraju u 18:07 šalje poruku da može u 18:45.
NikakoI kako je bilo?
Neznam za negativni kontekst, ja bio 2x, mala je bombonZaira
Da li je ovo ona ista koju se spominje u negativnom kontekstu ili je ovo druga?
Ne ne sjedim, nisam želio čekati na chiaru još pola sata nakon što sam ju već čekao sat vremena.da si pričekao megan vjerojatno bi ti oko 17:20 već pušila...al ovako je možda bolje, ušparal si 200, sad je već pol 8 i dalje sjediš u autu/kraj zgrade? jbg, ja sam u petak čekao irinu 20 minuta, i drago mi je da jesam, drugi put ću ju čekat i 40 ako treba
Jel to bila neka agencija u pitanju?Dali je bio ko kod
U cetvrtak sam se okrenuo vise nema oglasa a lokacija je Vinogradska cesta 21, cura nema veze s curom s oglasa
Vec treci put se okrecem na vratima u zadnje vrjeme ruskinje/ukrajinke je dzoker ako bude cura s oglasa
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|