Tonik
Active member
Super, sa ukrajinkom prvi put da nije hladna i da se odnosi tebi kao neka latina...inače sam imao uvijek loša iskustva al ovo je bilo TOP!
Bome,onda je ovo prilika...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super, sa ukrajinkom prvi put da nije hladna i da se odnosi tebi kao neka latina...inače sam imao uvijek loša iskustva al ovo je bilo TOP!
Da, imao sam vremena pa reko idem probat, ako nije ona okrenem se i dogovaram sa drugom.Bome,onda je ovo prilika...
Hmm, ček ček ... ja sam bio kod nje prije par dana .... Petrova jel ? Znači cura nije imala nikakve silikone jer baš gledam na to. Bila je odlična. Simpatična,mirišljava,sve prirodno ....Slabo pišem jer prvo je forum izgubio smisao drugo sam na odvikavanju.
Netko je već pisao o curi I to pozitivno. Ja sam se okrenuo i otišao jer je sve silikon... I dupe i cice... još mi je ponudila odron od cimerice ...koja je kao sve prirodna. Enivej simple cura koja je bez pitanja vratila lovu i glupi oglas na kojem nije ona.
Kome ne smeta cura je zgodno
Bio sam kod par njih u Brodu i sve se radi s kondomom tako da je rizik os bolesti malen ali opet uvijek moguc
Sory krivi odgovor u krivoj temiBio sam kod par njih u Brodu i sve se radi s kondomom tako da je rizik os bolesti malen ali opet uvijek moguc
Ma sve su one testirane .Mislim da nema rizika od neke ozbiljne bolesti.Bio sam kod par njih u Brodu i sve se radi s kondomom tako da je rizik os bolesti malen ali opet uvijek moguc
potrosili novce na nove rafaleU beogradu 12 independant, verfied profila sa cijenom pola sata 80 eura ili niže. Vidio sam 2 dobro ocijenjena profila sa cijenom od 50 eura pol sata. Što se događa u beogradu?
Bio sam kod ove cure. Cura je sa slika, ali su slike obrađene. U faci je malo grublja. Rekao bih srednje 30-e. Sise malo ispuhane, tijelo kao na slikama. Jako ugodna, stan super, ona čista i mirisna. Ponudila s vodom i tušem i krenula me skidati. Kad sam izašao iz kupaone, krenula me ljubiti i navlačiti miška i onda pušenje klečući. Zatim me odvukla u sobu. Super pušenje, radi i DT ako si do 20 (to zadovoljavam
Je Petrova na početku. A sve moguće. Ova je bila sitna simpatična i plastična. To mi je turn off do te mjere da sam se obukao kad se ona skinula. Ali je bila vrlo korekna i bez puno priče vratila lovu.Hmm, ček ček ... ja sam bio kod nje prije par dana .... Petrova jel ? Znači cura nije imala nikakve silikone jer baš gledam na to. Bila je odlična. Simpatična,mirišljava,sve prirodno ....
Hm,sad možda jedino da ti nije bila ona...
A neznam da ...ova moja je bila bez imalo silikona . Sve prirodno i sve odlično .Je Petrova na početku. A sve moguće. Ova je bila sitna simpatična i plastična. To mi je turn off do te mjere da sam se obukao kad se ona skinula. Ali je bila vrlo korekna i bez puno priče vratila lovu.
Te sta di video su mnogo loseg izgleda tako da je to toU beogradu 12 independant, verfied profila sa cijenom pola sata 80 eura ili niže. Vidio sam 2 dobro ocijenjena profila sa cijenom od 50 eura pol sata. Što se događa u beogradu?
Pogledaj ih. Nije istina da loše izgledaju.Te sta di video su mnogo loseg izgleda tako da je to to
To je sve fakePogledaj ih. Nije istina da loše izgledaju.
Ima jedna starija, koja isto ne izgleda loše, ove ostale su solidne. Imaju i jako dobre recenzije.
Jel ima veliki klitačStvarno se o ukusima ne raspravlja...
ImaJel ima veliki klitač
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |